EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dissabte, 29 d’agost de 2020

Programació setembre

 Salut per tothom el qui llegeixi aquesta entrada. Ben retornats a casa a les persones que hàgiu gaudit de vacances i les que no, espero com a mínim que haureu pogut descansar i trencar la rutina de cada dia, dedicant un temps a les vostres aficions i a les coses que realment són del vostre grat i evidentment també del vostre interès.
Alguns no hem descansat perquè hem seguit al peu del canó, encara que he de reconèixer que tot és per voluntat pròpia, ja que podem dir que en la situació de jubilat, les vacances són diàries. Sí que els dies del mes d’agost han estat diferents, ja que les caminades extres que hem dut a terme durant el mes, ens han proporcionat un plus de vitalitat, d’energia renovada, i amb ganes de retrobar-nos amb totes les persones que no ens heu acompanyat per les raons que siguin. Compartir així les noves experiències que uns quants hem viscut durant aquest temps, que amb tot plegat no hem deixat de fer el que ens agrada, com és el fet de tenir contacte amb la natura, gaudir-la i estimar-la, i a més li sumem el fet de preservar la salut quelcom important per la nostra edat.
Entrem al setembre amb nova programació de caminades. Pel que fa a les caminades llargues, tornarem a sortir de davant del CAP a dos quarts de vuit. Ja fa dies que estem donant voltes a fer oficials les caminades dels divendres, ara de moment aquest mes tan sols avançar que tots els nivells dels quals disposem cada divendres també hi haurà sortida, que les decidirem durant la setmana. El grup de les caminades llargues anirà en funció de si disposem de cotxes per fer petites aproximacions o no, però el que és segur que hi haurà caminades habitualment.
La programació del setembre és la que podeu veure:

Les caminades mitjanes:I per acabar el tercer nivell, el de les caminades curtes 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada