EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

divendres, 28 d’agost de 2020

Sant Joan-Joncadella-Sant Joan


Per acabar el mes d’agost, avui divendres ens hem aplegat cinc membres del grup de caminades saludables del Cap i l’Associació de Veïns del barri de la Sagrada Família, concretament del nivell de caminades llargues, i hem compartit la caminada que podreu veure en el gràfic.
Aquesta ha estat una idea de les moltes que el company Pere Feliu, resident a la veïna població de Sant Joan, ell personalment de vegades les duu a terme encara que hagi d’anar sol.
Avui però no ha estat el cas i amb el seu guiatge l’hem compartit gaudint d’una matinal molt distreta. És una caminada molt planera, però amb diversitat de paratges i vistes. Hem trepitjat part del Poal, dels plans de Les Torres, Joncadella, el Torrent Fondo en fi... De fet també vull deixar clar que avui no ens hem entretingut massa pel fet que un dels companys a una hora concreta havia de complir amb un compromís, cosa que ha comportat que ens hàgim posat les piles i amb una marxa molt alegre hem completat la caminada que a banda de preservar la salut ens ha servit per mantenir un bon fons de resistència que de tant en tant també va bé per estimular el cos.
Referent a les dades hi deixo també l’enllaç que he gravat amb el Wikiloc: Sant Joan de Vila-Joncadella                   
Així que si us sembla del vostre grat i us animeu algun dia a fer-la, tan sols heu de seguir la gravació i segur que en gaudireu molt.
Per acabar hi deixo les fotografies que el company Xavier Cabot ha anat fent mentre hem anat completant la sortida per guardar-ne record i acabar el mes amb bona disposició per encetar el setembre. Primer però aquest cap de setmana gaudirem els Manresans i les que persones que ho desitgin d’alguns esdeveniments que per la Festa Major d’enguany, encara que sigui atípica, o estranya per les circumstàncies que ja sabem, intentarem gaudir-ne que per aquest motiu els organitzadors s’han esforçat per aconseguir l’objectiu que com és evident, és el fet d’arribar a fer actes per a tothom i que els podem correspondre amb la participació que requereix, i així agrair-los el temps que hi ha dedicat durant l’any.

PERFIL DE LA CAMINADA

CAL GALLIFA PUNT D'INICI I FINAL DE LA CAMINADA

FENT LA SÈQUIA DEL POAL

CAMINANT PELS PLANS DEL POAL

PER LA ZONA DE L'HOSTAL ARPA...

... HI HA AQUESTS PRECIOSOS CAVALLS

MASIA  PER LA ZONA DEL PLANS DE LES TORRES

AQUESTA ÉS RESTAURADA MOLT A PROP DE CAL NAPOLITÀ

EL SANTUARI DE JONCADELLA

DISPOSATS A GAUDIR DE L'ENTORN PERÒ TAMBÉ DE L'ESMORZAR

EL LLOC ÉS ACOLLIDOR I TRANQUIL

A PUNT DE REINICIAR LA MARXA

LA FONT DEDICADA A SANT JORDI

PEL BOSC DE RIBERA DEL TORRENT...

FONDO, SEMPRE DE BON VEURE SIGUI L'ÈPOCA DE L'ANY QUE SIGUI

EL JAUME ADAM, EL PERE FELIU, EL XAVIER CABOT I EL PERE ISMAEL

SÓN ELS COMPANYS QUE AVUI HEM COMPARTIT CAMINADA

EN AQUESTA HI SOM TOTS CINC
PASSEU UN BON CAP DE SETMANA!

BONA FESTA MAJOR!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada