EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dissabte, 30 de novembre de 2019

Programació caminades i Salut


A finals de mes els que sou seguidors del bloc, que us en dono les gràcies pel temps que em dispenseu, molt probablement resteu pendents de les noves programacions de les caminades que diferents entitats i associacions anem preparant per poder fer realitat els desitjos de caminar, i preservar la salut que com acostumo a dir és l’objectiu principal.
Aquesta vegada ja són les últimes de l’any en curs, amb la programació que veureu serà la que conclourà l’any, i per aquest motiu, segur que qui més qui menys se’ns presenta doncs un mes de desembre farcit de festes i d’activitats extres, sense obviar també els extres que comporten les visites familiars (encara que diuen que no està de moda), però la cultura és la que és, i si m’ho permeteu: que sigui per molts anys! Em refereixo evidentment els àpats més abundants del que és habitual, entrants i dolços que tot va sumant, cal preparar un pla estratègic per abans i després de les festes, i això de les caminades us pot ser molt útil, s’ha demostrat en diferents estudis que no dubto que ja n’esteu al corrent. Fer esport és necessari i molt positiu. Si em llegiu persones que no participeu encara de l’hàbit de les caminades regulars, recomano que ho proveu.
Escolliu el grup, el nivell, l’entitat, o associació que sigui del vostre grat, més propera, o poder més adient als dies i hores dels quals podeu disposar, tan si val, el resultat serà el benefici saludable que li proporcionareu al vostre cos i que revertirà amb qualitat de vida.
LES CAMINADES CURTES

LES MITJANES

LES LLARGUES

LES CAMINADES  DE LA CARRETERA DE SANTPEDOR

LES CAMINADES DE VALLDAURA


Aprofito l’avinentesa d’aquesta entrada per deixar penjat el power point que la doctora Àngela Maria Valencia, va utilitzar per fer-nos entenedor el tema de les malalties reumàtiques, i les lesions musculars, que el dilluns dia vint-i-cinc se’ns va oferir al Cap.
D’aquesta manera en tindreu si us el guardeu un record per de tant en tant fer-ne memòria si cal, no podem obviar que les coses amb el temps ens n’oblidem i cal consultar quan sigui necessari.
Una vegada més moltes gràcies a les persones que hi vàreu assistir.
LES IMATGES DEL POWER POINTCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada