EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dilluns, 18 de novembre de 2019

La Rosaleda -Altres informacionsBona tarda. Avui dilluns trenta-sis persones hem compartit la caminada saludable prevista en la programació mensual d’aquestes.

Complint doncs amb el programa, hem anat al Parc del barri conegut amb el nom de “La Rosaleda”, aquest es troba en el terme municipal de la veïna població de Sant Fruitós de Bages, dintre del polígon industrial de Sant Isidre, gairebé a tocar a la carretera de Vic, l’N-141. És un raconet molt ben aprofitat a on s’hi pot anar amb infants a passar una estona, amb tranquil·litat si hom ho desitja.
El seu entorn preciós amb els pins que fan ombra, la seva font, els bancs per seure, una barraca de pedra seca, gronxadors, porteries per poder practicar jocs de pilota, amb una catifa de gespa natural molt ben conservada, en fi..... Tot plegat fa que sigui un lloc molt adient en el nostre cas per fer-hi la parada tècnica que a mitja caminada més o menys tenim costum de fer per recuperar forces i el que calgui, com menjar, beure, en una paraula, les necessitats de cadascú.
Aquesta és una caminada que durant el seu itinerari, travessem tres ponts o passeres, que corresponen a travessar dues vegades la carretera de Vic com ja he mencionat anteriorment, i un cop la carretera de Sallent la C/16, m’explico:
-La primera vegada que ho fem és al barri del Guix i el Grau, per anar al polígon industrial de Sant Isidre, quan ja hi som, toca fer la passera de la carretera de Sallent, i quan ja hem fet el descans al parc, per sortir i anar via al polígon del Guix-Grau, novament a l’alçada del barri de La Rosaleda, fem la tercera passera o pont.
Tot i que ens dirigim via a Viladordis, per la pista que mena al desguàs de cotxes, enllaçar amb la pista que va a Viladordis, i al final d’aquesta per la dreta ens dirigim al mas Truncalla, al cap de tres-cents metres, anem per un camí, que molt aviat i trobem uns camps que els voregem, per sortir al lateral de la C/55 i arribar fins al túnel que podem fer per anar al c/ dels Tovots. Avui hem decidit d’anar pel camí que passa entre camps a sortir al camí de Les Cots, seguidament ens trobem al barri de La Font dels Capellans, per acabar la caminada a davant del Cap com és costum.
En definitiva hem caminat dues hores i tres quarts, amb un total de tretze quilòmetres, que ens ha permès de gaudir de la natura, de diferents paratges i llocs, acompanyats d’algunes vistes molt maques. Hem fet relació social, sense obviar que hem complert amb l’objectiu de col·laborar a preservar la salut, que imagino que com jo, convindreu que és la part positiva a més de gaudir i passar el matí amb molt bona companyia amb un ambient fantàstic que es respira en totes les caminades saludables.
La traça de la caminada és: Parc de La Rosaleda
Avui aprofito també per fer memòria als caminadors que dilluns vinent es farà el taller de les malalties reumàtiques i lesions que podem sofrir, que el Cap ens ofereix per estar al dia ben informats sobre les qüestions que nosaltres mateixos proposem, aquesta xerrada ja serà l’última d’aquest any.
Per ampliar informació sobre la planta o flor del dia podeu anar aquest enllaç: Piracant Xinès


Per si us interessa hi deixo aquesta caminada a la “Roca Tinyosa”.
El mateix dia hi ha la caminada de Mijac de la Sagrada Família, coneguda com: Caminada Popular Joan Vila
Moltes gràcies pel temps dispensat.

PELS PLANS DEL GUIX SORTIDA DE LA CIUTAT
EL PRIMER PONT QUE FEM EL DEL GUIX - EL GRAULA SEGONA PASSERA EL POLÍGON DE SANT ISIDRE

 EL PARC DE LA ROSALEDA
 ELS GRONXADORS

 UN LLOC TRANQUIL- FENT-LA PETAR DAVANT LA BARRACA

LA FOTOGRAFIA DE RECORD DELS PARTICIPANTS D'AVUI

TERCERA PASSERA O PONT A LA CARRETERA DE VIC LA C/141

L'ASCENSOR DEL BARRI

L'ENTORN DEL BARRI

UN REGAL PER LA VISTA LA PANORÀMICA DE MONTSERRAT

ENTRADA A MANRESA PEL LATERAL DE LA C/55ARRIBADA AL BARRI DE LA FONT PELS HORTSCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada