EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimarts, 26 de novembre de 2019

Malalties reumàtiques


Bona tarda seguidors. Ahir dilluns a l’aula de formació del Cap del barri de la Sagrada Família, al grup de caminadors, usuaris de les caminades saludables, que també hi pot assistir tota persona que sigui del seu interès, ens van oferir un taller-xerrada, sobre les malalties reumàtiques i les lesions musculars, que com és evident, en practicar l’hàbit de caminar pot ser molt normal que un dia o altre ens surtin problemes. Problemes que també poden ser deguts a l’edat que la majoria de persones que compartim les caminades podem sofrir alguna lesió que ens cal saber detectar, i guarir, si està a l’abast nostre i si no, també va bé poder-ne fer una valoració de si ens cal, una atenció especifica pel dolor que ens pugui proporcionar i consultar o no al metge.

La Doctora Àngela Maria València, va ser la ponent. Ella és resident del Cap, i tot i que li tocava guàrdia va poder-nos explicar i fer entenedor el tema que es va tocar no en va, hem de reconèixer que va demostrar que sabia amb escreix de què parlava, ja que ella en pròpia persona ho va viure en una època en el fet que es va dedicar a l’atletisme.
Com és evident, li donen les gràcies per la seva col·laboració i bona predisposició que va mostrar en vers als oients, sempre atenen les preguntes o dels dubtes que avançant la xerrada anaven sorgint. Feta la presentació les urgències requerien els seus serveis i ens va haver de deixar, però el Dr. Carles Pardo Fonfria, responsable de l’àrea de l’activitat física del Cap, va agafar el seguiment del taller-xerrada i ens va acabar d’aclarir les preguntes que els assistents anaven formulant.
Així amb aquesta xerrada s’ha fet la cloenda per aquest any, que el cap amb la coordinació del seu equip d’activitat física té el detall d’oferir-nos en el transcurs d’aquest, aquestes xerrades sempre molt interessants pels continguts,  ja que en som els mateixos caminadors qui els proposem i ells molt amablement les organitzen i ens les imparteixen durant l’any.
Una vegada més a tot el personal que treballa al cap els hi donem les gràcies a cadascuna per la responsabilitat que els hi pertoca, la seva atenció, el temps i paciència que ens dispensen dia rere dia de l’any.
Deixo constància de la xerrada amb unes imatges que acostumo a fer en cada taller que es du a terme per tenir-ne un record el qui ho desitgi i vulgui guardar alguna fotografia com a record.  
LA DOCTORA  ÀNGELA MARIA VALENCIA - PONENT


LA DOCTORA I EL DOCTOR CARLES PARDO

ELS ASSISTENTS ATENTS A LA XERRADA


DESENVOLUPANT EL TALLER - XERRADA

ALGUNA DIAPOSITIVA

ELS TEMES ANAVEN AVANÇANT

LA DOCTORA EN PLENA  COMPLICITAT DE CARA ALS OIENTS

SEGUEIX AMPLIANT ELS TEMES I CONEIXEMENTS

S'ARRIBA AL FINAL DE LA PRESENTACIÓ VISUAL

GRÀCIES PER LA PRESENCIA I PARTICIPACIÓ

RESPONENT LES PREGUNTES DELS DUBTES SORGITS EL Dr. PARDO

TRENTA-SIS PERSONES EN TOTAL

HEM  ESTAT ELS PRIVILEGIATS DE  COMPARTIR-HO

GRÀCIES A TOTES PER LA VOSTRA IMPLICACIÓ
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada