EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

divendres, 29 de març de 2019

Joncadella i Sant Llorenç del Munt

Bona tarda. Avui divendres el Grup de caminades Walk Friday ens hem repartit entre dos, pel fet que uns dotze integrants han anat a Sant Llorenç del Munt, i uns altres dotze hem anat al Santuari de Joncadella.
Començo per parlar de la caminada al Santuari de Joncadella, ja que no som tan valents com l’altre grup, de bon matí a dos quarts de nou ens hem aplegat davant del Cap de la Sagrada Família, i s’ha consensuat anar a visitar l’esmentat Santuari a la vegada de pas, fer un cafetonet al Restaurant del mateix nom, que s’ha posat de meravella. Hem fet catorze i escaig de quilòmetres, amb un temps de tres hores i vint-i-un minuts, amb un resultat d’una matinal molt positiva pels participants que ho hem compartit i gaudit per afrontar un cap de setmana, ben relaxats, a més de preparar-nos pel canvi d’horari i evidentment el canvi de mes, no obviem que el canvi de solstici fa ben poc que s’ha produït també.
Avui ho hem fet tal com marca el trac si desitgeu fer-ho com nosaltres avui: Manresa-Joncadella
Deixo un enllaç per si algú vol tenir més informació del Santuari visitat: Joncadella

LES FOTOGRAFIES
AL SANTUARI  FENT UN PETIT DESCANS

LA MONTSE CONTENTA HA ESTAT LA SEVA PRIMERA VEGADA

RECORD DE LA CAMINADA I EL GRUP

EN AQUESTA HI SURTO JO
Els altres dotze membres del grup han anat a Sant Llorenç del Munt, també han visitat els òbits a més de la font Flàvia, que fent el camí de tornada s’hi pot anar a veure i gaudir-la.
D’aquesta caminada us en diré que les fotografies me les ha proporcionat el company Joan Canyadell, el Trac i el desglossament de la caminada la companya Mercè Soldevila. Entre tots ho fem tot, la veritat és que ara per ara, som una gent molt ben compenetrada, que cada persona i aporta el seu granet de sorra, amb una harmonia que val a dir, que no és fàcil de trobar i per tant els resultats de les convivències són molt positius, agraïts, i que deixen molt bons records, caminada rere caminada.
Així doncs podeu veure la caminada que han gaudit amb un dia molt maco amb tots els sentits de la paraula, encara que en algun moment els ha marxat el sol i ha fet una mica de fresca, però en línies generals i per les fotografies ho constatareu molt bé!
L’enllaç de Wikiloc és aquest:Montcau-la mola-els òbits
Per no perdre el costum han escollit la flor del dia que és la que si ho desitgeu i voleu ampliar-ne detalls, us suggereixo anar a l’enllaç: Narcís
Al moment que estic fent aquest resum ja va sent una mica tard, així que no m’estenc massa més. No dubto que tots els seguidors us sabeu moure bé per la xarxa i trobar informació del que us interessi, així i tot abans d’acabar, sí que hi vull deixar un altre enllaç que explica quelcom dels òbits, perquè considero que és molt interessant:Sant Llorenç del Munt


LES FOTOGRAFIES
FENT LA PUJADA AL MONTCAU

QUINA VISTA OI?

AQUESTA ÉS MÉS CLARA
S'HA FET EL CIM
LA SILUETA DEL SANTUARI DE SANT LLORENÇ

PASSANT PEL MORRAL DEL DRAC

LA FLOR DEL DIA  "EL NARCÍS"

AL SANTUARI DE SANT LLORENÇ

TOTS ELS INTEGRANTS RECORD DE LA CAMINADA

INTERIOR DEL SANTUARI

VISITANT ELS ÒBITS

UN LLOC MOLT INTERESSANT I MACO

LA TERESA I EL TONI BAIXANT DELS ÒBITS

LA FONT  FLÀVIA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada