EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

diumenge, 3 de març de 2019

Programació pel març

Bona tarda. Encetem el mes de març i per tant toca fer-vos arribar la programació de caminades previstes pel mes citat.
Amb el bon temps les caminades aflueixen, hi ha moltes entitats i altres organitzacions que en programen pels motius que sigui  i que poden ser molt diversos, però el resultat és que se’n programen i si no hi ha causes majors que ho impedeixin, s’acostumen a dur a terme. A banda de les nostres habituals, de moment ja m’han fet arribar l’anomenada “5a. Marxa del Pelegrí”, de la que hi deixo el programa per la vostra informació.
Una cosa sí que la vull comentar i és que, és molt positiu que cada vegada hi hagi més participació en les caminades populars, o, de les que sembla que també van en alça les habituals saludables que es duen a terme des de diferents poblacions del  Bages. Us encoratjo que hi participeu si disposeu de temps, si cerqueu informació, en trobareu tant per internet com per publicacions com pot ser l’apuntador pel que respecta a Manresa.
Altres pobles i caps de les nostres contrades també editen els seus programes, o en les respectives webs de què disposen ho pengen a la xarxa per donar-ne publicitat i poder arribar a tothom. L’objectiu és fer exercici, si us agrada caminar molt millor per afavorir i preservar la nostra salut.

VINGA! ÀNIMS I A GAUDIR DE LA NATURA

CAMINADES SEGON NIVELL

CAMINADES PRIMER NIVELLCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada