EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dijous, 7 de març de 2019

Els Tres Salts

Molt bona tarda seguidors. Amb la caminada d’ahir dimecres vàrem assolir un rècord de participació, sumant els tres nivells, o subgrups dels quals disposem per poder realitzar l’activitat que segur ja n’esteu informats. Així doncs un total de setanta-cinc persones, amb un matí fantàstic meteorològicament parlant, ens vàrem reunir davant del Cap, per una vegada fet els exercicis d’escalfament perquè el nostre cos estigui a punt per fer la caminada, cada nivell ha anat a complir amb el seu programa establert.
Abans de seguir vull donar-vos les gràcies a tots els participants, per la vostra implicació, per la vostra compartició i fer que dia a dia el grup en conjunt segueixi creixent. En definitiva vosaltres en sou els protagonistes i els que feu que tot plegat sigui una realitat.
Gràcies per donar-nos confiança als que som al davant, evidentment que incloc també al personal del CAP que ens hi donen el seu suport i el temps que ens dispensen, així com la implicació per la part de l’Associació de Veïns del Barri de la Sagrada Família que dintre les seves possibilitats hi és present.
La caminada en si, ahir el nostre objectiu va ser anar al Parc protegit natural dels Tres Salts. Probablement molts de vosaltres ja hi heu estat, o si més no, sabeu a on està ubicat aquest lloc emblemàtic de l’anella verda. Si no és el cas, per situar-vos diré que es troba en una part d’un pla de bosc de ribera del riu Llobregat, situat entre el terme de Sant Fruitós i Manresa, concretament sota Viladordis, molt a prop de la urbanització de Les Brucardes, que fent la pista ampla del Monestir de Sant Benet, es veu molt fàcilment. De fet si teniu ganes, i, espero que les fotografies us esperonin per algun dia fer la caminada, tan sols heu de seguir l’enllaç que hi deixo per la vostra informació si us interessa, la podeu dur a terme com nosaltres l’hem fet aquest dimecres.
Enllaç per seguir la caminada: Tres Salts
Ah! Si ens hi voleu acompanyar, no ens fa res tot al contrari, som una bona colla, però en volem ser molts més, així que ja ho sabeu, els qui em seguiu, si encara no ho heu provat, si disposeu de temps els dilluns i dimecres el matí, i sou totes convidades.
Gràcies pel temps que em dispenseu en llegir i seguir el bloc.
CAMINANT PELS PLANS DEL GUIX SORTIM DE MANRESA

ENLLACEM AMB LA PISTA QUE VA A SANT FRUITÓS

EL BOSC DELS ENAMORATS

COMENCEM  A BAIXAR PER ARRIBAR AL RIU LLOBREGAT

EL MARIO TANCANT LA CAMINADA AMB LA FARMACIOLA

VISTES DES DE LA CARENA

JA SOM A LA LLERA DEL RIU

A LA DRETA  ENS ACOMPANYA EL CANAL  QUE VA AL PONT DE VILOMARA

UNA OBRA MOLT BEN REALITZADA I APROFITADA

UNA TOLLA DEL RIU LLOBREGAT

ALGUNS JA HAN ARRIBAT ALTRES HO ESTAN FENT

ELS TRES SALTS I AL FONS EL PARC PROTEGIT DE LA RIBERA

 ELS PLAFONS INFORMATIUS DE LES DIFERENTS VARIANTS DE LA VEGETACIÓ

LLOC ADEQUAT PER RECUPERAR LES FORCES

AMB BONES PEDRES QUE UTILITZEM PER SEURE

PREPARANT PER LA FOTOGRAFIA DE RECORD

VEIEU EL JOSEP A LA DRETA AMB LA MÀQUINA? FA MIRACLES LA VERITAT!

GRÀCIES A ELL HI SORTIM TOTES  LES TRENTA - NOU PERSONES

UN COP FET LA FOTOGRAFIA

EMPRENEM LA CAMINADA DE NOU

EL LUCAS I EL JOSEP GRAU EN PRIMER TERME

LA CARME, EL MANEL I EL JAUME FENT LA PASSERA

LA DOLORS SOLERNOU EN PRIMER PLA

UNA VISTA DEL RIU DES DE DALT LA CARENA

PER VILADORDIS I EL PARC DELS TRULLOLS  ENTREM A LA CIUTAT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada