EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dilluns, 7 de gener de 2019

Mirador del Cardener


Molt bona tarda.  Avui sí que podem dir que les festes nadalenques s’han acabat, i per tant retornem a la normalitat pel que fa a les activitats que qui més qui menys te programades pel dia a dia.  Avui dilluns el grup de caminadors del Cap i l’Associació de Veïns del barri de la Sagrada Família, tot i que en cap moment hem parat de fer les caminades saludables, he de reconèixer que també es nota en la quantitat de participants,  pel  fet diferencial que comporten com ja he dit les festes citades, diguem doncs que hem començat l’any amb la visita al Mirador del Cardener.
Ho hem compartit  vint-i-dues persones, fent uns 11,50 quilòmetres,  amb un temps de dues hores i tres quarts, amb una temperatura prou agradable tenint en compte que estem en ple hivern, cosa que ens ha permès gaudir d’unes vistes de Montserrat i de la ciutat magnífiques, també del riu Cardener, de l’entorn del Mal Balç, de la part de Viladordis, per nomenar-ne algunes, ja que  per regla general les caminades les acostumem a fer circulars, és a dir: sortim per un costat i entrem per gairebé pel costat oposat i ho constatareu si seguiu el trac de la caminada que acostumo a penjar de l’aplicació de Wikiloc.  Aquest (penso jo), que complementa i dóna a conèixer molt bé els llocs per on ha transcorregut la caminada. Afegint les fotografies que  podreu veure al final de l’escrit, que intento que siguin cronològiques, són dos factors que aporten una informació força acurada de l’activitat de cada sortida que fem els dilluns i dimecres, que tota persona que ho desitgi i sigui del seu grat, es pot afegir al grup que serà ben rebut i en alguna de les tres modalitats de les quals oferim, no tinc cap dubta que us resultarà engrescador, i en gaudireu com ho fem els que fins ara hi participem. 
Enllaç de la caminada: Manresa- Mir. del Cardener
Benvingut el 2019! I Benvinguts sigueu al grup de Caminadors! 
PER LA LLERA DEL CARDENER HEM SORTIT DE MANRESA

FENT LA PUJADA AL MAL BALÇ

VISTA DE LA DEPURADORA

XINO -XANO ANEM FENT LA PUJADA DEL MAL BALÇ

EL MARIO CUIDANT DE TANCAR EL GRUP AMB LA FARMACIOLA

UNA DE LES PANORÀMIQUES QUE HEM GAUDIT

AL MIRADOR  AMB EL JOAN CANYADELL

LA CÀNDIDA, LA DOLORS, LA CARME SALA, EL JOSEP, I LA MERCÈ, RECUPERANT LES FORCES

LA CÀNDIDA I LA DOLORS MOLT CONTENTES

UNS CONVERSEN I ALTRES MENGEN AL MIRADOR DEL CARDENER

TOTA LA COLLA AMB EL JOSEP ÀLVAREZ INCLÓS

COMENCEM EL RETORN  CAP A CASA

EL JOAN I LA MARI CARMEN FENT VIA 

LA FINA SEGUIDA PEL JOSEP

LA MONTSERRAT, LA CÀNDIDA I LA DOLORS

EL JOAN CLEMENTE, EL CANYADELL I LA MERCÈ

UN SENYAL  D'ORIENTACIÓ

QUINES VISTES DE MONTSERRAT EH!

ARRIBANT A LA ZONA DE VILADORDIS

HEM FET UNA PART DEL CAMÍ REIAL

VILADORDIS VIST DES DE LA CARENA DEL SOLEI

FENT EL RAVAL DEL SOLEI

ÉS UN PRIVILEGI GAUDIR D'AQUEST ENTORN -ANELLA VERDA-

ENTRADA A MANRESA PEL PARC DELS TRULLOLS

Us demano un favor, si visiteu el “BLOG” i és del vostre grat, us agrairé que us afegiu com a seguidors, és molt fàcil. Si no ho sabeu fer, m’ho demaneu que amb molt de gust aclariré els vostres dubtes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada