EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dissabte, 12 de gener de 2019

Hospital de Sang- Sant Francesc

Salut per tothom. A punt de viure un nou cap de setmana, per tant vol dir que aquest divendres el grup de caminadors anomenat  Walk Friday, hem compartit una nova caminada. Aquesta vegada ha sigut de les que ens hem dividit en dos. Els més valents han anat a la Serra de l’Obac, al Parc natural de Sant Llorenç del Munt, concretament a visitar el Banc de Sang.
Hi podreu veure unes fotografies que hi poso per guardar un record gràfic de la sortida, perquè en quedi constància, i perquè els que no sapigueu d’aquest lloc emblemàtic, en podeu tenir una modesta informació.
M’ajudo amb un parell d’enllaços que el company Joan Canyadell m’ha proporcionat, per poder-vos oferir una informació fiable de la sortida que ells han dut a terme. Com sempre espero  i desitjo que sigui del vostre grat.
Gràcies als membres del grup que ho han compartit i que ens en fan partícips a la resta, tant amb la documentació, com amb les imatges que hi podreu veure. Felicitats a tots per haver assolit un nou repte, encara que no sigui nou, ja que s’ha realitzat aquesta caminada o altres pels seus entorns en diverses ocasions, que hem de reconèixer que cada vegada que es du a terme té quelcom de diferent. D’aquí les experiències noves que dia a dia es van acumulant en les caminades. Que en siguin moltes més, és el desig de tots.
Enllaços a seguir si desitgeu ampliar informació:
Trac de la caminada: Serra de l'Obac -Banc de Sang

Pel Hospital de Sang història o origen:  Hospital de Sang
LA PORQUERISSA

ELS PINS CARGOLATS


UNES FORMES BEN CURIOSES OI?

UNA SELFIE- PERÒ HI FALTA EL TONI RIBERA


SET INTEGRANTS-ENCARA N'HI FALTEN DOS


ARA SÍ QUE HI SURTEN TOTES  NOU 

ENTRADA A L'HOSPITAL DE SANG

SI LES PEDRES PARLESSIN 

LA FONT DE LA POLA - IMPRESSIONANT!!

UNA MAGNÍFICA VISTA  DE LES QUE ES PODEN GAUDIR DURANT LA CAMINADA

ELS MÉS CONFORMISTES
Els que podem també sortim i compartim les caminades més properes, que en el cas d’aquest divendres ha estat anar a l’Ermita de Sant Francesc, al poble veí de Santpedor. En aquesta no hi poso el trac, perquè si tot va bé el dimecres dia trenta de gener i anirem tot el grup de caminadors del Cap i l’Associació de la Sagrada Família (caminades llargues), ja l’hi posaré quan en doni constància d’haver-la realitzat. Diguem que avui ha estat una prospecció dels camins i presa de contacte amb l’objectiu que tenim preparat i poder-lo fer sense complicacions.
Sí, que vull comentar però, que també hem gaudit d’un ingredient afegit a la caminada, pel fet que hem viscut una agradable sorpresa, ja que la companya Montserrat Ibern, ha celebrat el seu aniversari, i a l’hora de fer el petit descans i aprofitar per recuperar forces, ens ha obsequiat amb uns bombons que els hem gaudit molt, per l’alegria de compartir un moment tan assenyalat. Aquest fet també ha ajudat a superar una mica el fred que feia, i així gaudir d’una matinal completa, amb bona companyia, amb les bones sensacions de la relació que ens uneix a tots els integrants dels grups, gaudint de la natura i refermant l'objectiu de preservar la salut i la qualitat de vida, Avui amb més sentit que mai podem dir per poder seguir complint anys, com la companya Montserrat Ibern. 
També hi deixo unes fotografies de l’estada a l’Ermita.
ARRIBADA A L'ERMITA DE SANT FRANCESC

BONICA ERMITA I ENTORN PRECIÓS

FOTOGRAFIA DE RECORD


L'ASSUMPCIÓ AMB LA MONTSE IBERN - FELICITATS!!

REPARTINT ELS BOMBONS PER LA CELEBRACIÓ

MOMENTS COMPARTITS AMB LA CORRESPONENT ALEGRIA

         EL GRUP A L'ESCALES DE L'ERMITA

EL RAMON I JO

EL RAMON, EL JOSEP, LA CARME, LA MONTSE M. LA ELOISA......

....SEGUEIX: L'ASSUMPCIÓ, EL JORDI, EL RAMON I LA MONTSE IBERN

LES FOTOGRAFIES A LES ESCALES DE L'ERMITA  SÓN UN CLÀSSIC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada