EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimarts, 29 de gener de 2019

PROGRAMA FEBRERBona tarda. Pel mes de febrer els diferents nivells del Grup de Caminadors del Cap i l’Associació de Veïns del Barri de la Sagrada Família, hem preparat la programació que podreu veure al final.
Un nou mes ja hem complert, per tant ja falta menys per acabar l’hivern, encara que ens queda fred per passar, però, pel sol fet que els dies ja van sent més llargs, això fa que la sensació no sigui tan agressiva, sembla que vagi minvant encara que sigui poc. Molt aviat podrem observar també que segons els tipus d’arbres fruiters, novament comencen a prendre vida, són els ingredients que en conviure amb la natura, en sortir a fer les caminades, ho puguem gaudir amb totes les persones que hi participem.
Mes rere mes, ho preparem amb molta il·lusió perquè la programació sigui engrescadora i us encoratgi a participar de les sortides. No tan sols per fer exercici, que òbviament és l’objectiu principal, també el fet de compartir-ho amb altres i poder fer petar la xerrada, afegim el fet de constatar dia a dia l’evolució de les plantes, els arbres, els conreus, ec. Donen un plus al ben estar de relaxació personal, de sentir-se alegre, d’ estar viu, d’emprendre el dia a dia amb força positiva, i així, afrontar els esdeveniments que durant el dia aniran sorgint. De tal manera que segur que tindrem ganes de què arribi l’endemà, o la propera caminada, per gaudir una vegada més de tots els factors que aquestes aporten, i si no, els que encara no ho practiqueu, animeu-vos a provar, que de ben segur continuareu, ja sabeu que tothom i és convidat i sereu ben rebuts en qualsevol dels tres nivells  que desitgeu participar.
ENS VEIEM ÀNIMS!!

CAMINADES MITJANES

CAMINADES LLARGUES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada