EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimecres, 2 de gener de 2019

Caminada a la Torre de Sta. Caterina


Molt bona tarda. Per la primera sortida o caminada de l’any, dos dels tres grups que tenim formats de caminadors del Cap i l’Associació de Veïns de la Sagrada Família, hem coincidit anant a visitar la Torre de Santa Caterina. Aquest és un lloc emblemàtic de la ciutat, sempre atractiu per les vistes que ens ofereix tant de la muntanya de Montserrat, com de la ciutat, per la seva alçada des de la qual podem veure tota la ciutat i els seus voltants -per quedar-nos al Bages-, ja que si volem i ens deixem anar, ens permet sortir de la comarca amb la vista, i recrear-nos en la comarca que vulguem, o anar fins als cims que cada u li vingui de gust. Tot són ingredients que motiven les caminades saludables que periòdicament portem fent, i he de reconèixer que molta estona no parem pel fet de poder mantenir un ritme alegre en el curs de la caminada i així cremar unes calories, que qui més qui menys en aquestes festes tota persona ho necessitem.
Quan vaig començar el bloc, generalment explicava els itineraris per ajudar a situar-vos als que em llegiu, pels llocs o entorns per on ens movem, ara imagino que si en sou seguidors, ja aneu sabent amb detall aquest fet, i per tant em dedicaré més a comentar alguna altre tema. Tot i que segueixo posant l’enllaç del Wikiloc, encara que som molts usuaris d’aquesta aplicació els que ho fem, perquè en arribar i finalitzar les sortides, el tema quasi sempre és fer la comparació de veure cada persona de les que hem compartit la caminada, els quilòmetres, temps i altres detalls que ens proporciona l’aplicació. Sembla mentida però és curiós que no amb molta diferència, però hi ha discrepàncies en aquest sentit, que deixo clar que no són rellevants, generalment les diferències són prou coincidents per poder treure unes mitjanes i posar-nos d’acord amb les dades obtingudes. Segur que molts dels que llegiu el bloc en sou també usuaris de Wikiloc, ja que és l’aplicació ara per ara que més persones fem servir, per les seves bones prestacions, per la seva facilitat en moure’ns pel menú que és molt assequible i perquè no dir-ho també, perquè és totalment gratuïta la seva utilització (encara que si hom vol, i pot col·laborar fent aportacions), per ajudar a mantenir la web, i a les persones que treballen per oferir l’aplicació que repeteixo tantes persones utilitzem. Diré de pas, que també conec a persones que en fan servir d’altres d’aplicacions que no les cito per no allargar-me, i que també són gratuïtes eh, no obstant aixó, generen inconvenients com poden ser: l’idioma, les dades o anant de cara a la feina, la complicació que aporten per configurar l’aplicació, amb una abundància de detalls que poder tampoc són necessaris del tot. Evidentment és una opinió molt personal, ja que pel que a mi respecta, sóc d’objectius ràpids i concloents, no m’interessa perdre el temps amb coses que no m’aporten els resultats desitjats, o per aconseguir-ho em fan donar voltes innecessàries per arribar a on jo considero que és la cosa essencial.
Bé! Igual tot el que he dit no interessa massa, ho deixo aquí per avui, si  algú vol contactar amb mi i aclarir conceptes sobre el tema no ho dubteu gens, que resto a la vostra disposició.
Ara gaudiu del trac de la caminada que és: Torre de Sta. Caterina Aquest enllaç és de la Mercè Soldevila, que l'ha facilitat, i és tal com l'hem fet avui. Gràcies Mercè, per la teva implicació i eficiència. Una sort poder compartir amb persones com tu dintre del grup. Entre tots formem un bon equip, gràcies a tots per compartir les caminades, al cap i la fi en sou els protagonistes, sense la vostra participació no seria realitat dur-les a terme.

I de les fotografies que la matinal d’avui amb una glaçada generosa, hem compartit les trenta-cinc persones que en la fotografia de record que ens hem fet hi veureu, l’ombra és del Mario, que li ha tocat rebre perquè un o altre ha de fer la fotografia, en la que he retocat li podeu veure però. Gràcies Mario, que no tan sols en les fotografies, sinó que amb la teva ajuda vaig molt més tranquil, abans i durant la caminada, és una sort poder contar amb tu i la teva implicació.
SORTINT DE MANRESA PEL BARRI DE LA GUIA

AVUI HAN VINGUT LA MÓNICA I LA JOSEFINA GUILLEM

ANAR FENT CAMÍ - LA REMEDIOS  AL MEU COSTAT

UNA VISTA FANTÀSTICA DE LA MUNTANYA DE MONTSERRAT

LES BÈSTIES AL RAS PER LA GLAÇADA

JA VEIEU EL TERRA COM ESTÀ DE BLANC

VISTES PRECIOSES PER LA CLAROR DEL DIA

JA ARRIBEM A L'OBJECTIU LA TORRE DE STA. CATERINA

LA SEU I TOTA LA CIUTAT DE MANRESA AL DARRERE

EL JOSEP ADMETLLA ASSEGUT A LA TRONA

PANTALÓ CURT I GLAÇADA AL TERRA- VALENTIA HUMANA

LA FOTOGRAFIA DE RECORD QUE HA FET EL MARIO

EN AQUESTA HI SOM TOTS ELS PARTICIPANTS

HEM PASSAT PEL MAS ELS CORRONS

EL MEANDRE DE LA RIERA DE RAJADELL BLANC DEL GLAÇ

COMANDANT LA CAMINADA - ARA DE RETORN

EL PERE FELIU SEGUEIX AMB LA RESTA DEL GRUP

ELS CAMPS ENCARA SEGUEIXEN GLAÇATS

DE NOU TREPITGEM LA CIUTAT
JA EN TENIM UNA MÉS AL SARRÓ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada