EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dissabte, 8 de gener de 2022

A Santa Anna de Claret

 

Tot passa molt de pressa, sembla que fa dos dies entràvem a l’any nou i ja hem complert la primera setmana. Ahir divendres referent a les caminades saludables que des del Cap i l’Associació de veïns del barri de la Sagrada Família, vàrem fer la cloenda de la setmana anant a l’Ermita de Santa Anna de Claret ubicada a Santpedor:Santa Anna de Claret

Aquesta caminada que la vàrem iniciar sortint del barri del Guix, concretament del polígon industrial del Grau, vàrem agafar el ramal de la séquia que mena a Viladordis, i en arribar al Parc de l’Agulla i fent via a Sant Iscle, ja va ser la mateixa séquia la que vàrem gaudir. A partir d’aquí va ser la pista que mena a Can Hortalà la que ens va fer arribar a la Font de la Riera i novament retrobar la séquia i seguir-la fins que vàrem arribar a la cruïlla que travessant la carretera del Pont de Cabrianes, ens vam plantar a l’Ermita de Santa Anna de Claret, i en el seu entorn acollidor amb les taules, bancs i la font, vàrem aprofitar per fer el mos, al mateix temps descansar un xic recuperant forces per dur a terme el retorn. Aquest el vàrem fer anant de nou a la séquia i fer el tram que mena a la depuradora de Sant Fruitós, després de fer uns cent metres pel lateral de la carretera, per la dreta ens vàrem endinsar per la pista ampla sempre recta fins al camp de vol, de seguida s’arriba al riu d’Or, que el deixem per anar via al cementiri de Sant Fruitós, que sense arribar-hi, per la dreta podem fer una pista que ens permet entrar pels horts i la llera del riu d’Or que hi tornem a convergir, al Poble, encara que pel conegut pont del Paco, travessem el riu i anem al parc del polígon industrial de Sant Isidre per arribar a la passera del barri de la Rosaleda, per la que travessem la carretera de Vic i fent via pels camins de darrere els habitatges, arribem al punt d’inici de la caminada, o sigui al polígon industrial del Grau, o si voleu al barri del Guix.

El resultat de to l’itinerari el podeu seguir fil per randa a la traça que el company i guia de les caminades en Pere Feliu, va gravar: Poligon del Grau Santa Anna de Claret, tornada per Sant Fruitós

PERFIL DE LA CAMINADA

També va ser l’autor de la majoria de fotografies que deixo al final del comentari. Moltes gràcies Pere, també a la companya Àngels Masot, per les moltes fotografies que també ha compartit per il·lustrar aquesta entrada. Gràcies a les set persones que ahir vàrem gaudir i compartir la matinal, molt fresqueta però molt agraïda, col·laborant en preservar la salut i al nostre benestar.

Gràcies també a les persones que em dispenseu part del vostre temps entrant a donar una ullada al bloc, que desitjo que sigui del vostre grat.

Dilluns si tot va bé comentaré una nova caminada, ara per acabar tan sols dir que les persones que vàreu comprar loteria dècims o participacions de l’Associació de veïns, que ens tornen els diners.

SALUT I CAMINADESINICI DE LA CAMINADA AL BARRI DEL GUIX

ARRIBANT AL PARC DE L'AGULLA

DIVERSES PERSPECTIVES DE LA JOIA...

... DE LA SÉQUIA

EL MAS I LES VINYES DE SANT ISCLE A LA VISTA

UNA ALTRA VISTA DEL MAS DE SANT ISCLE

LA PISTA AMPLA QUE MENA A CAN HORTALÀ

LA CRUÏLLA AMB EL SENYAL D'ORIENTACIÓ

GAUDINT NOVAMENT DE LA SÉQUIA

L'ERMITA DE SANTA ANNA DE CLARET

L'ENTORN ACOLLIDOR AMB LA FONT I LA RESTE

UNA CASA PRECIOSA A TOCAR

UNA ALTRA PERSPECTIVA

LA COMPANYA MERCÉ VENDRELL

LA COMPANYA TERESA MACIÀ

ALTRES PERSONES PREFERIXEN EL SOL

EL COMPANY I GUIA PERE FELIU

L'ANNA L'ÀNGELS I EL JAUME APROFITEN EL SOL

ANEM PREPARANT PER FER LA ...

... FOTOGRAFIA PER RECORD

NOU TRAM DE LA SÉQUIA  I LA PISTA QUE MENA AL CAMP DE VOL

LA CARRETERA I EL TRENCANT...

... QUE AGAFEM A LA DRETA ...

... PER ANAR A SANT FRUITÓS

UNA PRECIOSA IMATGE AMB MONTSERRAT AL FONS

EL CAMP DE VOL

UNA ALTRA FANTÀSTICA VISTA  LES OLIVERES I MONTSERRAT

ENTRADA AL POBLE DE SANT FRUITÓS

EL PONT DEL PACO QUE PERMET TRAVESSAR...

... EL RIU D'OR

EL PARC DEL POLÍGON...

... DE SANT ISIDRE

LA PASSERA DEL BARRI DE LA ROSALEDA QUE ENS PERMET  TRAVESSAR LA CARRETERA DE VIC I ANAR AL POLÍGON DEL GRAU


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada