EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dilluns, 15 de novembre de 2021

Al Gorg de Les Escaletes


Bona tarda, avui dilluns dia quinze encetem setmana amb les caminades saludables del Cap i l’Associació de veïns del barri de la Sagrada Família anant al Gorg de Les Escaletes i a més coincidint dos dels tres nivells dels quals disposem. Les caminades llargues i les mitjanes encara que amb itineraris diferents ens hem trobat al lloc de destí just al moment d’arribar, mentre que les llargues hem arribat per la part dels Corrons, els participants a la caminada mitjana ho han fet venint de Can Poc Oli.  Hem compartit junts l’estona de fer el mos i el petit descans i evidentment alguna fotografia pel record, en total ens hem aplegat cinquanta-sis persones. Trenta participants al nivell de les mitjanes i vit-i-sis del nivell de les llargues. A l’hora del retorn òbviament també ha estat per camins diferents, els de les mitjanes han seguit meandre de la riera de Rajadell via als Corrons, i nosaltres els de les llargues hem fet el meandre en direcció a Can Poc oli. En qualsevol cas deixeu-me dir que quan coincidim, ja sigui en l’objectiu de la caminada com si és en algun tram de pista, camí o corriol, l’alegria de veure’ns i no cal dir que compartim és molt gratificant, sembla que faci molt de temps que no ens hàgim vist, i això que davant del cap a primera hora del matí ens trobem tots i també hi compartim els exercicis d’escalfament o estirament com ho vulgueu, ja que els dos grups o nivells sortim a la mateixa hora. Els de les caminades curtes surten mitja hora més tard.

D’aquesta manera doncs hem entrat a la segona quinzena del mes de novembre, el temps passa que vola, i com qui no vol comencem a notar el que ben aviat serà el tràfec que comporten la preparació de les festes de Nadal.

Aquesta caminada no la resumiré pel fet que ha estat la tercera vegada que aquest any l’hem dut a terme i ho hem realitzat repetint una de les sortides que ja s’ha dut a terme en alguna altra ocasió. De fet si la desitgeu fer com nosaltres hi deixo la traça d’avui que ha gravat el company Mario: Cap S.F.- Al Gorg de les Escaletes

EL GRÀFIC DE LA CAMINADA

Amb les fotografies constatareu la coincidència dels dos nivells a la Gola de les Escaletes i que el nombre de persones que ho hem compartit ha estat de cinquanta-sis.

Amb la d’avui és la tercera caminada aquest més que la pluja ens ha acompanyat, encara que com acostumo a dir, per la manca que tenim d’aquest preuat bé com és l’aigua, el que plou és ben poca cosa, a la terra no li fa ni pessigolles, però com convindreu amb mi val més això que res.

Si és del vostre grat, gaudiu de les fotografies de la caminada, també hi deixo uns programes per si són del vostre interès, soc conscient que hi ha persones que durant la setmana per motius laborals no podeu gaudir de la natura i no disposeu del temps, és clar!  Sí, que els caps de setmana hi ha diverses organitzacions que en programen i dona l’oportunitat pels que sigueu amants de la natura i desitgeu fer alguna caminada aprofitar l’avinentesa de poder-les dur a terme, compartir-les i gaudir-les a més de fer quelcom per la salut. Vosaltres mateixos ja ho decidireu.

CAMINADA DE MARXA NÒRDICA AMB MEANDRE

CAMINADA POPULAR JOAN VILA -ESPLAI SAFA
Moltes gràcies per la visita al bloc i el temps que em dispenseu.

SORTIDA DE CIUTAT PEL PARC DE SANT IGNASI

PEL BARRI DE LES ESCODINES

ANEM A LA VIA DE SANT IGNASI

AL PASSEIG DEL RIU CARDENER

AL CONGOST I PEL LATERAL DE LA VIA DEL TREN ANEM...

...AL CAMÍ DE LES PEDRERES...

...PER DIRIGIR-NOS AL MAS DELS CORRONS

PRECIOSA VISTA DE MONTSERRAT QUE PODEM GAUDIR

LA BARRACA DE PEDRA SECA QUE HI HA  AL GORG... 

...LES ESCALETES - AVUI SENSE CABAL D'AIGUA

HEM COINCIDIT AMB EL NIVELL DE...

...LES CAMINADES MITJANES I HEM...

...COMPARTIT EL DESCANS I EL MOS GAUDINT DE...

DE L'ENTORN DE LA RIERA DE RAJADELL I LA GOLA

CINQUANTA-SIS PERSONES ENS HEM APLEGAT

COMPARTINT MOMENTS MOLT AGRAÏTS DE BON AMBIENT 

LES CARES RIALLERES HO DIUEN TOT - GRÀCIES A TOTES LES PERSONES QUE HO FAN REALITAT

LA PASSERA QUE PERMET FER EL MEANDRE DE LA RIERA SENSE PROBLEMES

TOT I LA SEQUERA EL MEANDRE ESTÀ ESPLENDORÓS

EL GORG DELS ESPARVERS

EL CANT DELS OCELLS S'AFEGEIX A L'ENTORN TAN AMABLE

UN ALTRE TRAM DEL PRECIÓS MEANDRE

LA PASSERA DE LA RIERA  A L'ANTIGA CARRETERA DE BARNA

FENT LA PASSERA DE CAN POC OLI DEL RIU CARDENER

UNA VISTA DEL CABAL DEL RIU CARDENER

ENTORN DE LA LLERA DEL RIU PASSANT PEL BARRI DE SANT PAU

ENTORN DE LA...

...FONT DE SANT PAU

LA RESCLOSA DEL RIU EN ENTRAR A MANRESA

LA IMATGE JA PARLA PER SI SOLA

UNA ALTRA TAMBÉ PRECIOSA

REAGRUPAMENT PER TRAVESSAR I ANAR...

...A CONVERGIR AMB LA VIA DE SANT IGNASI PER ARRIBAR AL CAP

LA COMPANYA MONTSE RIBALTA SEMPRE  ACTIVA AMB LES FOTOGRAFIES

Si visiteu el seu mur del facebook hi podeu gaudir de més fotografies que fa uns reportatges fabulosos: Montse Ribalta


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada