EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dilluns, 22 de novembre de 2021

Al Bosc de Les Marcetes i informació

 

Per encetar la setmana amb les caminades saludables que duem a terme des del Cap i l’Associació de veïns del barri de la Sagrada Família de Manresa, una vegada més hem anat al Bosc de Les Marcetes. A principis de mes vàrem començar a fer repeticions per tercera vegada de les trenta-sis caminades diguem més habituals que acostumem a dur a terme els dilluns i dimecres de cada setmana, els divendres per trencar la rutina, tenim el costum de fer-les més llargues en quilòmetres i per tant anem a llocs que no queden tan propers, de vegades fent aproximacions amb cotxe fins a algun lloc concret per gaudir d’altres indrets que evidentment són del nostre interès.

Avui dilluns doncs ha estat la tercera vegada que hem anat a Les Marcetes i ho hem realitzat exactament igual que ho vàrem fer el mes de juny tot i que sempre hi ha diferències, en aquella ocasió les dades de Wikiloc van ser unes, i avui unes altres, cosa que sempre m’ha tingut intrigat perquè no hi ha explicacions que justifiquin les variacions que es constaten a l’hora de fer les comparacions, això comporta que a l’hora de confeccionar els programes mensuals de les caminades, hom acabi agafant una mitjana dels resultats obtinguts en diverses ocasions. Insisteixo en el fet que no difereixen molt, però sí que un es queda amb les incògnites del tema. Ho comento perquè si em seguiu i observeu aquests detalls en les traces no us penseu que són errònies ni molt menys.

Algun dia potser em dedicaré a estudiar més el tema tot i que penso que ha de ser prou complex i qui sap si ho esbrinaré del tot.

Tornant a la caminada l’enllaç per dur-la a terme com ho hem fet nosaltres avui és: Del Cap al Bosc de Les Marcetes No. 2021 OK

EL PERFIL DE LA CAMINADA

Aquesta és una caminada molt fàcil i planera apta per a tothom que la desitgi fer, no hi ha cap mena de dificultat. És molt distreta per la diversitat d’elements naturals prou atractius com pot ser el ramal de la séquia de Viladordis, el mateix bosc i el mas de Les Marcetes, que també ens apropa i si ho desitgem podem gaudir del Santuari de la Salut. En definitiva que no ús avorrireu pas i a la vegada com sempre dic a banda de gaudir del contacte amb la natura, es fa quelcom per preservar la salut amb una bona qualitat que és quasi l’objectiu principal de la realització de les caminades saludables.

 LES FOTOGRAFIES

INICI CAMINADA PEL RAMAL DE LA SÉQUIA DEL BARRI

PER L'HORTA DE VILADORDIS ANEM...

...A FER EL RAMAL DE LA SÉQUIA

AVUI L'HEM VIST AIXÍ

UNA VISTA GENERAL

LA COMPANYA MERCÈ VENDRELL AMB LES MARCETES DE FONS

FENT-LA PETAR AMB LA COMPANYA MOTSE RIBALTA

LES TAULES AMB ELS BANCS  AJUDEN A GAUDIR DEL MOS

UNA PERSPECTIVA DEL BOSC I EL SEU ENTORN

LLOC TRANQUIL I ACOLLIDOR

AMB SUFICIENT ESPAI PER ESCOLLIR

LA FONT DE LES MARCETES

MOVIMENT PER...

...FER LA FOTOGRAFIA

...DEL GRUP

VINT-I QUATRE PERSONES L'HEM COMPARTIT

ARA TOCA EMPRENDRE...

...DE NOU LA CAMINADA

EL MAS DE LES MARCETES VA QUEDANT ENRERE

LA PORTA QUE PRIVA EL PAS AL TRANSIT RODAT

EL CARTELL QUE FA UN BREU RESUM DE L'HISTÒRIC MAS

FENT VIA PEL CAMI DE LA SALUT

JA HI SOM ENCARA QUE AVUI...

...PASSEM DE LLARG

PER LA SERRA DEL CARNER ANEM AL BARRI DEL GUIX

PEL CÀMPING FREIXA ANEM...

...A FER EL LATERAL  DE LA C/55...

...I EL CORRIOL DE CAL CODINA VELL PER ENTRAR PER LA PUJADA ROJA A LA CIUTAT


AMB AQUESTA IMATGE DE LA MÀQUINA AGRÍCOLA FINALITZO EL REPORTATGE DE LA CAMINADA 

Nova sortida programada pel Centre excursionista de la comarca del Bages, per si és del vostre interès:


SALUT I CAMINADESCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada