EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dilluns, 9 de novembre de 2020

El Cingla de la Roca Tinyosa

Novament com ja va sent habitual en aquests últims dies, avui dilluns hem gaudit d’una caminada saludable amb la companyia de la boira que segons sembla ho farà durant uns quants dies més. Amb tot, però, vint-i-tres persones a les vuit del matí ens hem aplegat davant del cap del barri de la Sagrada Família, que conjuntament amb l’Associació de veïns del barri ens donen el seu suport per poder realitzar les sortides i practicar com és evident l’hàbit de caminar, gaudir de la natura i preservar la salut, tres factors vitals que ens aporten molts ànims, i energia renovada per afrontar el nou dia que se’ns presenta per davant.

Avui hem anat a gaudir de la cinglera de la Roca Tinyosa, un dels tres cingles més alts de la ribera del riu Llobregat, tot i la presència de la boira encara ens ha permès de poder veure unes imatges molt agradables, i hem gaudit dels camins, pistes, corriols, sempre preciosos, i, amb el cas d’avui i hem afegit el tram de la séquia de Viladordis, més el tram que transcorre pel barri de la Sagrada Família per poder regar els horts que hi ha en aquest indret, entre altres, la zona dels Trullols.

Comprendreu que les fotografies amb el dia rúfol que ha fet a primera hora, no són les millors de veure, però són també prou explicites per orientar els entorns pels quals ens hem mogut durant l’activitat d’aquest dilluns.

Aquest any ha estat la segona ocasió que ens hi hem atansat, la visita anterior va ser concretament el dia quinze del mes de gener, i aquell dia ens va acompanyar una bona glaçada, normal per l’època d’hivern, amb això vull dir que pel fet de ser en diferents estacions de l’any, els ambients acostumen a ser també diversos. També amb diferència d’aquell dia vàrem fer catorze quilòmetres, i avui en canvi pel fet de fer tot el tram de la séquia més la part del barri com ja he esmentat abans, ha quedat un xic més curta, però amb el seu encant particular per una vegada més gaudir de la caminada saludable que tants beneficis ens aporta.

La traça d’avui ha estat la que podeu veure, i si la desitgeu fer com nosaltres avui, tan sols l’heu de seguir. És molt fàcil, de bon fer i amb un parell d’hores i mitja, màxim tres, gaudireu de la natura d’uns paratges sempre dignes de veure, amb el riu Llobregat, el Canal de la Mina, la Casa de Les Hortes, la Cinglera en general, és tan diversa que segur que no us avorrireu pas.

Per més informació hi deixo un parell d’enllaços que si són del vostre interès, constatareu bona part del que aquí hi deixo escrit que de ben segur us encoratjarà a fer-hi una escapada per gaudir-ho.

Els enllaços són: M-5 Els Cingles del Llobregat --- El Llobregat Miradors i Cingles

L’enllaç de Wikiloc per la caminada: Del Cap al Cingla de la Roca Tinyosa

SALUT I CAMINADES!!

SORTINT DE LA CIUTAT HEM TROBAT A LA NEUS I LA DOLORS-ELLES SÓN INTEGRANTS DEL GRUP DE CAMINADES DE LA CARRETERA DE SANTPEDOR

PELS PLANS DEL BARRI DEL GUIX...

HEM ESCAPAT PER ANAR A LA ZONA DEL GRAU

AMB LA BOIRA DE COMPANYA

EL COMPANY JOSEP ADMETLLA DE CORBERA TAMBÉ HI PARTICIPA - ÉS QUASI DELS MÉS VETERANS DEL GRUP

PER LA PISTA AMPLA ANAR FENT VIA....

...DIRECCIÓ A VILADORDIS

PAS A PAS


ARA  ENCARRILANT CAP A LA CARENA

VOREJANT EL CAMP QUE ENS MENA AL CORRIOL

AMB FILA INDIA...

HEM ARRIBAT AL CORRIOL MOLT PRECIÓS I AMB UN ENTORN MOLT AMABLE

JA HEM ARRIBAT AL CINGLA

UNA VISTA DEL RIU LLOBREGAT

UNA ALTRA PERSPECTIVA - EL DIA NO ESTAVA PER VEURE PANORÀMIQUES

EL LLOC ÉS FANTÀSTIC I L'HEM GAUDIT

S'HAN RECUPERAT LES FORCES FENT EL MOS

TAMBÉ FENT LA XERRADA

DEU MINUTETS DONEN PER MOLT

LES FOTOGRAFIES QUE HA FET EL COMPANY JOSEP ÀLVAREZ

PER GUARDAR-NE RECORD - ELL AVUI NO HI SURT

FENT VIA AL BOSC DE LES MARCETES

CAMINANT PEL TRAM DE LA SÉQUIA
EL COMPANY MARIO TANCANT EL GRUP AMB LA FARMACIOLA


DEL PRIMER TRAM PASSEM AL SEGON

DEL SEGON AL TRAM DEL BARRI DE LA SAGRADA...

...FAMÍLIA PER FINALITZAR AL CAP LA CAMINADA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada