EL TEMPS

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

divendres, 6 de novembre de 2020

Al Santuari de Joncadella

 


Benvinguts al bloc, el dimecres no vàrem poder dur a terme la caminada saludable que teníem programada per la pluja que en molt bona hora va arribar per col·laborar amb els treballs dels camps que la veritat sigui dita convenia i molt. Amb aquest sentit dintre de privar-nos de fer la caminada saludable, encara ens va alegrar que la naturalesa ens obsequies amb aquest bé tan preuat, no podem pas obviar que l’aigua és font de vida, aporta riquesa i també és un element més que afavoreix a preservar la salut de les persones. Quin element més natural que aquest? Sempre i que no faci estralls com de vegades malauradament ha passat en alguna ocasió.

Per aquest divendres doncs que sí que ens ha permès sortir, hem anat fins al Santuari de Joncadella, hem fet uns disset quilòmetres amb una durada de quasi quatre hores, que hem mantingut el contacte amb la natura, gaudint de tot el que en les fotografies podreu veure. Quinze hem estat les persones que l’hem compartit, els divendres en general no acostumem a ser tantes persones com els dilluns i dimecres, però tenint en compte que fa menys temps que les hem instaurat, tampoc em queixo de la participació, fins i tot sóc optimista que amb el temps si tot acompanya anirem augmentant el nombre de persones. També vull dir que no és pas l’objectiu principal, ja que com altres vegades ja he deixat clar, el més important és poder dur a la pràctica l’activitat de caminar per aquesta manera ajudar a preservar la nostra salut.

El dia avui ha estat un xic rúfol, però amb una temperatura ambiental molt adequada que ens ha permès portar un bon ritma, i les calories que el dimecres no vàrem cremar ho hem pogut fer avui, ja que també la caminada és de les llarguetes, tenint present que en general les caminades més habituals són d’entre tretze a catorze quilòmetres, per tant ens hem tret una mica l’espineta del dimecres, recuperant quasi el nivell de cada setmana.

Com sempre faig, hi deixaré el perfil, i, l’enllaç de la caminada tal com l’hem dut a terme en aquesta ocasió per si la desitgeu fer algun dia vosaltres, és molt planera i per agafar fons és molt adient.

Tan sols com a novetat comentaré que ja hem observat el moviment de terres, i visualitzat el lloc concret de la finca de secà del Canyet del  Muladar, on l’Ajuntament hi fa una actuació amb el  projecte de recuperar algunes especies d’aus, i altres elements que podeu saber, si seguiu l’enllaç que el Regio7 va fer-ne difusió el dia vint-i-nou de setembre, que personalment trobo molt interessant, recomano llegir-lo per ampliar els coneixements:Manresa inicia un projecta......

Ara si voleu seguir la cronologia de la caminada amb imatges ho podeu fer amb les que s’han realitzat durant la caminada.

SALUT I CAMINADES!!


LA MERCÈ, LA MARIA I L'ELVIRA SORTINT DE LA CIUTAT  PEL GIMNÀSTIC PARC

LA DOLORS I JO FENT VIA...

...PER LA PISTA DELS CASALS

VISTA DEL PROJECTA DEL SECÀ DEL CANYET DE MULADAR

ANTIC CEMENTIRI DE BESTIAR MORT 

LA PISTA RETOCADA PER LES MÀQUINES QUE HI HA TRANSITAT

LES PETJADES DE LES MÀQUINES - COLLBAIX AL FONS

LA MASÍA DELS CASALS

INICIANT EL CAMÍ DEL TORRENT DE LES TORRES

EL CIM DEL COLLBAIX ARA DE MÉS A PROP

EL BOSC DE LES TORRES

MOLT GENERÓS , AGRADABLE I  DE BON GAUDIR

ENTRADA DE LA CASA DE LES TORRES

L'ESGLÉSIA I LA CASA DE LES TORRES

SEGUIM CAMINANT ARA PER LA PISTA DELS LLEDONERS

EL CENTRE PENITENCIARI

EL SANTUARI I LA MASÍ DE JONCADELLA A LA VISTA

L'ENTORN DEL SANTUARI...

ASSOLIT L'OBJECTIU...

...TOCA GAUDIR-LO...

...FER UN MOS...

...EL JAUME AMB L'ELVIRA TAMBÉ LA FAN PETAR

LA MARI EL JOAN EN PRIMER TERME

EL JOAN AMB LA CREU AL COSTAT

LA CREU  COM A PROTAGONISTA L'ENTORN FANTÀSTIC!

ENTRADA PRINCIPAL AL SANTUARI - PLAFÓ INFORMATIU

LA COVA ORIGINAL

INTERIOR DE LA COVA

RECORD DELS PARTICIPANTS...

...A LA CAMINADA

EMPRENENT LA CAMINADA DE RETORN

EL SANTUARI QUEDA ENRERE

NOVES PISTES I CAMINS...

...PERÒ SEMPRE ACOMPANYATS DE BOSC

TAMBÉ AMB CORRIOLS MOLT PRECIOSOS

UNA VISTA GENERAL DEL TORRENT FONDO

CRUÏLLA PER ANAR A MANRESA O SANT JOAN

VISTA DEL TORRENT AMB L'AIGUA

UNA IMATGE PLENAMENT DE TARDOR

UNA CATIFA DE FULLES AMB LA DIVERSITAT DE COLORS

EL ROURE SOLITARI DEL CAMÍ VELL DE JONCADELLA

EL MARIO AMB LA FARMACIOLA, FENT FOTOGRAFIES I VETLLANT PER LA NOSTRA SEGURETAT, UN TOT TERRENY! MOLTES GRÀCIES MARIO. FENT EL PONT DE L'EIX LA C-25

EL PER FIL DE LA CAMINADA

I amb l’enllaç de Wikiloc de la caminada finalitzo avui el reportatge: Del Cap al Santuari de Joncadella


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada