EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

divendres, 5 de juny de 2020

Serra de MontlleòBenvinguts al bloc. Una vegada més entro per comentar una nova caminada que avui divendres hem dut a terme dotze persones, totes elles membres del grup de caminadors del Cap  i l’Associació de Veïns del barri de la Sagrada Família. La veritat és que hem fet un avenç de la que serà la caminada llarga d’aquest mes de juny si el temps ens ho permet.
Per aquest motiu no m’estendré massa en fotografies per dues raons: La primera perquè és de les caminades saludables que per la seva varietat de pistes i corriols, amb l’entorn de les vinyes de la zona de l’Oller del Mas, les oliveres que en alguns trams del recorregut ens acompanyen, també com és evident els camps dels cereals, si hi afegim algun assentament d’abelles que de vegades es veuen com treballen, són elements naturals que fan de la caminada que sigui molt agradable, distreta, relaxant, interessant, en fi...
La segona raó com ja he dit abans, pel fet que hi tornarem molt aviat tot el grup de caminadors, ja hi posaré algunes imatges més, encara que també he de dir que per la situació actual del confinament en estar obligats a mantenir unes distàncies entre persones complica un xic el fet de captar segons quina mena de fotografies. Si no sou lectors assidus del bloc però voleu saber més coses o ampliar coneixements hi podeu fer una visita més entretinguda, i, hi trobareu més material gràfic i explicacions diverses que amplien informació sobre aquesta caminada amb itineraris diversos.
No em cansaria de posar-li qualificatius positius que se’ls mereix, el que pot provocar que me’n deixi algun i em sabria greu.
Avui pel que fa a novetat ha estat poder gaudir de la resclosa de Can Poc Oli, de la riera de Rajadell, malgrat la decepció que he tingut per l’actuació de l’Ajuntament com altres vegades, la feina la deixen a mitges, m’explico:
Fa ben poc que s’ha inaugurat la passera de Can Poc Oli, al riu Cardener, no es va poder celebrar la caminada popular que el consistori havia preparat però la qüestió és que ja porta en actiu uns quants dies, deixeu-me dir que amb dos anys de retard més o menys perquè va ser una de les propostes que l’Associació de Meandre, i algun altre col·lectiu més, concursant a la participació dels pressupostos participatius de la ciutat, en va sortir guanyador amb els vots de la ciutadania, fins aquí si li apliquem la dita que “La gente de Palacio va despacio”, ho podem mig perdonar, però que quan ho fan realitat no facin la feina ben feta, és un altre.
Resulta que ja disposem de la passera inundable per travessar el riu Cardener, però uns metres més amunt o avall, depèn de la direcció a la qual ens encaminem, si seguim el senyal vertical que indica la direcció al barri del Xup, i que ens mena a la resclosa de Can Poc Oli, hem de travessar la riera de Rajadell, que no ho podem fer pel cabal d’aigua de la riera, i no se’ls ha acudit de fer quatre pilones mal contades per poder seguir la caminada...? Obligant-nos d’aquesta manera a haver de travessar per la carretera antiga de Barcelona la c-1411 amb el perill que comporta pel transit de vehicles.
Així  que he de manifestar el meu enuig i posar una nota negativa a la gran actuació que ha fet l’Ajuntament amb retard i la feina mal feta, de qui és culpa....? Tant em fa! Som a temps de fer-hi quelcom perquè els caminadors ho puguem gaudir amb seguretat.
La celebració dels cinc-cents anys de l’estada a la ciutat de Sant Ignasi està a la cantonada, volen visitants, turistes, bona imatge? Em sap greu, però de moment encara manquen moltes coses per fer.
Salvant aquest escull que és prou important i estic esperançat que ho esmenaran aviat, acabaré dient que la proposo si disposeu de temps en ferla algun dia i no dubto que estareu molt d’acord amb mi.
GRÀFIC I PERFIL DE LA CAMINADA
SERRALADA DE MONTLLEÒ

Ben aviat tornaré a parlar d’aquesta caminada, avui les dotze persones que l’hem gaudit l’hem fet com diu la traça si la desitgeu seguir: A la Serralada de Montlleò


LA TINA DEL SENGLAR AMB MONTSERRAT AL FONS

ENTORN DE LA TINA I LA BASSA DEL SENGLAR

S'HA DE MANTENIR LA DISTÀNCIA RECOMANADA

LA BASSA AMB BONA PROVISIÓ D'AIGUA

ELS COMPANYS JOAN CANTON I EL JOSEP RUBIRALTA, A LA TINA DE LA SERRA

EL JAUME ADAM EN PRIMER PLA A L'ENTORN DEL CIM DE LA SERRALADA

LA COLLA D'AVUI AMB LA CIUTAT DE MANRESA AL FONS

REPETIDA AMB UN MEMBRE MÉS ARA EN SÓN ONZE

UN PRIVILEGI DE VISTA

LA RESCLOSA DE LA RIERA DE RAJADELL

LA GRAN PASSERA QUE L'AJUNTAMENT NO HA PREVIST...

...LLÀSTIMA! AMB UN ENTORN TAN PRECIÓS

EL PONT DE L'ANTIGA CARRETERA DE BARCELONA C-1411

NO HI HA OPCIÓ A TRAVESSAR LA RIERA

EL SENYAL VERTICAL QUE INDICA LA DIRECCIÓ PERÒ...???

PER SENYALS NO QUEDEM

AL FINAL GAUDIM DE LA PASSERA DE CAN POC OLI - A TOCAR DEL PONT DE LA C-55

A PUNT PER TRAVESSAR EL RIU CARDENER

UNA ACTUACIÓ TARDANA PERÒ MOLT BEN REBUDA PELS CAMINANTS
SALUT I CAMINADES!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada