EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimecres, 10 de juny de 2020

Caminada a Sant IscleNovament hem completat una caminada de les saludables amb la participació de seixanta persones en total. Si parlem amb propietat entre cinc grups, com anem fent per complir amb les normes de seguretat, el nivell de caminades llargues  hem fet  dos grups un amb deu, i l’altre amb onze persones sumant així un total de vint-i-un caminador. El nivell mitjà han estat vint-i-sis persones, que s’han partit també amb dos grups de quinze i onze caminadors respectivament, per acabar amb el nivell de caminades curtes amb un total de tretze persones més, com ja he dit un total de seixanta ciutadans hem mantingut el contacte amb la natura, cada nivell amb les seves possibilitats, però amb el denominador comú de col·laborar amb la salut i benestar personal, a més de gaudir de la natura.
Com entendreu tan sols acostumo a parlar de les caminades llargues que  són en les que jo participo, ara per ara, no em puc pas multiplicar i participar en els tres nivells al mateix temps. Aprofito l’avinentesa per donar les gràcies a les companyes Teresa Canyadell, i a la Rosa Maria Costa, per la seva implicació i gestió del grup de caminades mitjanes, per acabar amb la companya Montserrat Fabregat que conjuntament amb la Carmen Morales, són les encarregades d’organitzar  i vetllar pel bon funcionament de les caminades curtes.
Tornant a la caminada d’avui, hem anat a l’Ermita de Sant Iscle fent un total de tretze quilòmetres i mig, avui el Wikiloc m'ha fallat i no l'he grabat però el perfil i les dades de la caminada ha estat la que podeu veure:
GRÀFIC I PERFIL DE LA CAMINADA

Hem sortit del Cap per anar al Gimnàstic Park , per continuar per la pista que mena a Santpedor, arribar fins al ramal de la sèquia que passa per la urbanització de Pineda de Bages, que és a on hem travessat la carretera per seguidament arribar a l’objectiu que com ja he dit ha estat al mas de Sant Iscle. Al lloc reservat amb les taules bancs i la font del baixador del tren bici s’ha fet la parada per recuperar forces, i evidentment pel voral de la sèquia anar al Parc de l’Agulla, que l’hem deixat per anar al Mirador del Guix-Grau. Pel parc dels Bombers ens hem dirigit al polígon industrial del Grau a on ens hem atansat pels horts al saltant d’aigua del ramal de la sèquia que també hi ha en aquesta zona, per enllaçar amb la pista ampla que mena a Can Truncalla. Ara ja ens encaminem a la carretera de Viladordis, per retornar passant per la Torre Busquet i el camí de Les Cots, al barri de La Font dels Capellans, per acabar la caminada al punt d’inici que com ja és habitual és al Cap del barri, que ens dona suport a l'activitat, així com l'Associació de Veïns del Barri de La Sagrada Família.
SALUT I CAMINADES!!
DAVANT DE SANT ISCLE - HEM FET UN...

...PETIT DESCANS

BEN PROTEGITS I MANTENINT LA DISTÀNCIA RECOMANADA

UNA ALTRE PERSPECTIVA

FENT VIA PER DARRERE EL PARC DE L'AGULLA

AIXÒ ÉS EL MIRADOR DEL ....

...BARRI DEL GUIX I EL GRAU

ARRIBANT A LA CIUTAT PELS PLANS DEL BARRI DEL GUIX

LA VISTA DE LA CIUTAT ÉS PRECIOSA FINS I TOT DE LA SERRA DE MONTSERRAT SI EL DIA ES CLAR I HO PERMET

PER REDERA LA INDUSTRIA DE LA JOIERIA "TOUS"

ESTEM AL RAMAL DE LA SÈQUIA...

...DELS HORTS DE LA ZONA DE CAN TRUNCALLACap comentari:

Publica un comentari a l'entrada