EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

divendres, 12 de juny de 2020

Santuari de JoncadellaAquesta setmana l’acabo amb la sortida que amb el grup dels divendres que acostumem a fer quelcom de diferent per  trencar la rutina de les caminades saludables que habitualment compartim els dilluns i dimecres de cada setmana tot el grup de caminadors del Cap i l’Associació de Veïns del barri de La Sagrada Família. La participació també és més baixa, pel que fa al nombre de caminadors , aquest sol ser de deu a  catorze, i per tant permet fer algunes caminades com la d'avui, tant pel que fa a la quantitat de quilòmetres com per la mitjana de velocitat ec.
Diguem que els objectius  són força diferents, per exemple: A la caminada d’avui divendres pel fet d’anar al Santuari de Joncadella, que hi ha restaurant, hi hem fet un cafè, cosa que no ens permetem en les caminades que en dic saludables pels motius abans esmentats. Canviem els itineraris, segons ens va semblant durant el recorregut, ja que no anem amb horaris concrets.
Gaudim de la natura i com sempre dic: Col·laborem a preservar la salut, a donar-nos una qualitat de vida a més de fer una activitat que ens apassiona.
Avui amb un ingredient afegit com ha estat l’alegria de poder retrobar a l’amic Pere Feliu, que és un dels membres del grup que regularment compartim les caminades, però que ara en els moments actuals, per les restriccions del confinament, doncs ell resideix a la veïna població de Sant Joan, i hem estat uns dies sense poder canviar de municipi per un costat, per l’altre el fet de deixar l’activitat, vulguis que no, qui més qui menys ho ha notat, i el cos li hem trencat la rutina i per l’hàbit de sortir a caminar, encara que a casa s’hagin fet coses, però el resultat no és el mateix. Segur que haureu comentat entre els vostres, veïns, coneguts amistats o amics, el fet que durant el període de limitacions alguns ens hem engreixat algun quilo, cosa que dóna perquè hom pel seu compte reinicia l’activitat amb precaució i gradualment torni a disposar de l’estat físic adient. Ja ha quedat confirmat que ben aviat tornarà a reincorporar-se, i seguirem compartim com avui novament les caminades. No vull deixar passar per alt que el Pere ha estat el que avui ha pagat els cafès, cosa que com és evident tots l’hi hem agraït.
A la tornada a casa, ell ens ha acompanyat una bona estona, i ens ha proposat d’anar a fer el Torrent Fondo, així d’aquesta manera hem constatat les novetats que ell ens ha comentat i hem pogut gaudir-ho tots junts. La veritat és que el senyor que altruistament ha arranjat el corriol és mereixedor de què com a mínim, a banda de donar-li les gràcies, se li faci un reconeixement per la bona feina, i per la preservació d’un corriol tan amable, tan gratificant que val a dir que és dels factors que fan de la caminada un element imprescindible per tot el que aporta, amb l’aigua que corre des dels aiguamolls, amb el cant dels ocells que hi conviuen, la vegetació i fins tot de vegades la fauna que ho gaudeix com poden ser els conills, els esquirols ec.  Per tot plegat Pere, et donem les gràcies per compartir i fer-nos partícips, dels teus coneixements  d’aquesta zona del teu municipi que tant domines.
La traça de Wikiloc, per si és del vostre interès i la desitgeu fer algun dia com nosaltres avui és:Manresa-Joncadella-T.Fondo
GRÀFIC DE LA CAMINADA

SALUT I CAMINADES!!
AQUÍ HI TENIM EL PERE FELIU

LA CASA DE LES TORRES

FENT VIA AL SANTUARI

UNA VISTA DE LA SERRA DE MONTSERRAT

A LA VISTA JA HI TENIM EL SANTUARI QUE ENS ESPERA

EL POU  AMB LA LLETRA  DELS GOIGS DE LA VERGE DE JONCADELLA

INFORMACIÓ DEL SANTUARI I ELS GOIGS DE LA VERGE

ENTRADA A LA COVA

LA FONT DE SANT JORDI A L'ENTORN DEL SANTUARI

UNA ALTRA VISTA DE MONTSERRAT  I SANT JOAN AL FONS

EL PERE ISMAEL, EL JOAQUIM I EL NUC EN PRIMER TERME

IMMERSOS AL CORRIOL DEL TORRENT FONDO

UN ENTORN AMABLE,GENERÓS I GRATIFICANT..

DE BON FER I RECUPERAT FA BEN POC - MOLT BONA FEINA!

EL NUC ENS ACOMPANYA A TOTES LES CAMINADES ÉS LA MASCOTA

FENT INTERCANVI DE PARERS

UNA ALTRA PERSPECTIVA DE LA CONVERSA

EL COMPANY ANTOLÍN ENS HA OBSEQUIAT AMB AQUESTA IMATGE DE RECORD DE TOT EL GRUP - ELL EVIDENTMENT NO HI SURT
BON CAP DE SETMANA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada