EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dilluns, 8 de juny de 2020

Miradors Llobregat i Cardener

                        
Bona tarda. Per encetar la setmana avui dilluns ens hem atansat als miradors del Llobregat i del Cardener per dur a terme la caminada saludable de costum, el grup de caminadors del Cap i l’Associació de Veïns del barri de la Sagrada Família.
La veritat és que ho hem fet d’una manera fora de l’habitual per la influència de les pluges quasi diàries que ens han afectat la setmana passada, i que aquesta sembla que persistiran. Per tant l’he girada i l’itinerari ha sofert algun petit canvi, però val a dir que sense gens d’importància. Tan sols acostumem a fer en una caminada el Mirador del Cardener o el Mirador del Llobregat, pel que en resum són dues caminades, i avui amb les variants que hem fet, hem visitat els dos miradors, i també ha estat una caminada atractiva, distreta i molt ben acceptada pel grup.
Encara que el paratge en general ja ens és conegut per les altres vegades que hi transitem, la novetat d’avui però ha estat (perquè aquesta cada dia té quelcom de diversitat per moltes raons, la principal la meteorològica), els cabals d’aigua dels dos rius que l’envolten i que donen nom als miradors, Llobregat i Cardener, així com de la vista de la serra de Montserrat que tant un lloc com l’altre, ens ofereixen l’oportunitat de gaudir d’unes vistes de privilegi que gratifica el petit esforç de caminar, gaudir de la natura sempre és fantàstic i si el temps acompanya com ha estat el cas d’avui el resultat no pot ser altre que molt positiu, amb ganes de tornar-la a fer quan toqui, per observar els canvis naturals que ja he citat.
Avui tan sols dinou persones ens hem aplegat per compartir-la, però tenint present els inconvenients que segur ja us imagineu per la situació momentània d’haver de superar la pandèmia que vivim, no ens podem pas queixar, entre els tres nivells hem estat cinquanta-sis les persones que hem sortit una vegada més a fer salut i gaudir del nostre entorn de l’anella verda.
Per avui ho deixo aquí, amb les fotografies que s’han fet durant la caminada, també un petit vídeo que el company Xavier Cabot ens ha regalat i podeu visionar:
Gràcies al Mario Revilla, per la seva implicació en la bona marxa i organització de les caminades,  ja que s’ha fet plenament responsable d’un dels dos grupets que generalment fem per mantenir les distàncies que la normativa de seguretat ens obliguen. També al Josep Álvarez per la seva paciència en fer les fotografies que comparteix, sobretot les de grup que moltes vegades ell no hi pot sortir. A totes les persones que compartim les caminades perquè en realitat són les protagonistes de tot plegat donant vida i sentit a l’activitat i al bon hàbit de poder gaudir en companyia de les caminades saludables. 
DAVANT DEL CAP FENT ESCALFAMENTS

FENT VIA A VILADORDIS

ENCARANT PER TRAVESSAR LA CARRETERA DEL PONT DE VILOMARA

PER LA PISTA  DE CASTELLGALÍ VIA AL MIRADOR DEL LLOBREGAT

ARRIBADA AL  MIRADOR DEL LLOBREGAT

UNA VISTA DE PRIVILEGI DE LA SERRA DE MONTSERRAT

FOTO DE GRUP - AGENOLLAT AMB CAMISA DE QUADRES EL JOSEP ÀLVAREZ

EL GRUP MANTENINT LES DISTÀNCIES

EMPRENEM LA CAMINADA NOVAMENT

FENT LA PUJADA AL MIRADOR DEL CARDENER

EL FRANCESC PÉREZ EN PRIMER TERME

L'ANA MARIA  TAMBÉ A LA PUJADA DEL MIRADOR

UNA NOVA FOTOGRAFIA PEL RECORD DEL GRUP - MIRADOR DEL CARDENER

EL COMPANY JOAN CLEMENTE

EL MANEL MUNCUNILL TANCANT LA CAMINADA

EL COMPANY ANTOLIN  A LA BAIXADA DEL MAL BALÇ

LA PASSERA DE CAN POC OLI - L'AIGUA HA PASSAT PER SOBRE EL CABAL ÉS MOLT ALEGRE 

UN DELS TOLLS QUE HEM HAGUT DE SUPERAR A LA LLERA DEL RIU CARDENER

LA VEGETACIÓ ESTÀ IMMENSA AMB LES PLUGES I EL POC TRÀNSIT DE CAMINANTS

EL SOBREEIXIDOR DEL CARDENER QUASI AL LÍMIT

LA FONT DE SANT PAU

ENTRADA A LA CIUTAT - LA SEU

MANRESA - LA CAPITAL DEL BAGES

AIXÍ  D'ALEGRE AVUI HEM VIST EL RIU CARDENER AL SEU PAS PER LA CIUTAT

FENT LA VIA DE SANT IGNASI PER ANAR AL CAP

Si desitgeu fer la caminada com nosaltres avui, podeu segui l’enllaç de Wikiloc: Miradors Llobregat i Cardener

FOTOGRAFIA DEL PERFIL I DADES DE LA CAMINADA
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada