EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dilluns, 1 de juny de 2020

Parc de La RosaledaDintre de les caminades saludables hi ha programada aquesta del Parc del barri de La Rosaleda de Sant Fruitós de Bages, que avui per primera vegada hem pogut tornar a sortir després del confinament que estem suportant des del dia tretze de març. Així hem començat novament a gaudir de la natura i fer allò que ens agrada que és l'hàbit de caminar per l'entorn de l'anella verda de  què els ciutadans residents a Manresa, tenim  al nostre abast, i així d'aquesta manera gaudir com ja he esmentat de la natura, i col·laborar a preservar la nostra salut. És una caminada fàcil molt planera accessible a totes les persones des de joves fins a grans, que la veritat sigui dita la recomano per començar novament a trobar la forma física gradualment sense fer cap estrall. Les fotografies ja deixen clar que estem en ple confinament encara pel fet que, duem les mascaretes els caminadors en compliment de les recomanacions per no propagar el Virus, com també la precaució de mantenir les distàncies adequades.
En aquesta ocasió hem mogut amb els tres nivells dels quals disposem de seixanta persones, que aprofito per donar les gràcies per compartir la caminada i la confiança que ens donen. El grup de les llargues i mitjanes ens hem hagut de subdividir, cada nivell hem confeccionat dos grups i d’aquesta manera no superar el nombre de caminadors per grup, ja que el límit està en les quinze persones.
Per tant complint amb rigor tal com ha de ser les normes del desconfinament, hem emprès de nou les caminades saludables, que el Grup de Caminadors del Cap i l’Associació de Veïns del barri de la Sagrada Família acostumem a dur a terme periòdicament.
Si la desitgeu fer com nosaltres l'hem fet avui podeu seguir aquest enllaç de Wikiloc: La Rosaleda
Vindran temps millors segur! Ara és el que toca.
SALUT I CAMINADES!!
GRÀFIC DE LA CAMINADA

SORTINT DE LA CIUTAT PELS PLANS DEL GUIX

LES IMATGES SÓN DE LLUNY - HEM DE GUARDAR DISTÀNCIES

ARRIBADA AL PARC DE LA ROSALEDA - SANT FRUITÓS

ÉS HORA DE FER UN PETIT DESCANS - RECUPERAR FORCES

ARRIBADA DEL SEGON GRUP

TENIEM MOLTES GANES DE VEURE'NS I COMPARTIR CAMINADES

SEGUIM AMB LA CAMINADA - ARA EL RETORN

LES IMATGES NO SÓN DE MOLTA QUALITAT...

...PERÒ TESTIMONIEN  L'ACTIVITAT QUE HEM FET

EL DIA NO HA ESTAT DELS MILLORS EN QUANT A CLAROR

ENCARA QUE PER CAMINAR LA TEMPERATURA EXCEL·LENT...

...NO ENS HA ARRIBAT A PLOURE  FINS A L'ARRIBADA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada