EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimarts, 30 de juny de 2020

Programació pel mes de juliol


Tot just acabem de canviar el solstici, el solstici d'estiu marca el pas de la primavera a l'estiu, així que per gaudir de l’estiu que sens presenta, una vegada més hem preparat les caminades que durant el mes de juliol totes les persones que ho desitgin poden compartir en qualsevol dels tres nivells de caminades saludables dels quals disposem en el grup de caminadors que des del Cap i l’Associació de Veïns del barri de la Sagrada Família, anem duent a terme cada mes habitualment.
Si sou nous a visitar el bloc, us faig saber que en aquesta activitat hi pot participar tota persona que li sigui d’interès, no cal residir en el barri, ni a la ciutat, tothom i és benvingut. Penseu que tenim algunes persones  que vénen de Corbera del Llobregat, de Santpedor, de Sallent, Sant Fruitós, Navarcles, Sant Joan, d’Artés, en fi.... vosaltres mateixos podeu deduir que som un grup força conegut, i val a dir que en moments puntuals hem arribat a ser un centenar de persones repartides en els tres nivells que hem compartit i gaudit de les sortides que amb molta il·lusió els responsables de cada nivell mes rere mes, anem disposant per fer-les que siguin atractives, variades, que siguin el més saludable possibles, objectiu primordial de l’activitat, així com ambientalment pels paratges, flora i fauna que generalment vivim en cada sortida pel fet que totes elles recorren els camins, corriols, i  pistes, que per l’anella verda de la qual tenim la gran sort de poder gaudir els Manresans, que sense haver d’agafar cap mena de transport ens queda a l’abast, amb deu vint minuts ja podem estar immersos en boscos, rius, rieres, ec.
En definitiva que si no hi participeu i us pot ser d’interès, sapigueu que tota persona i és convidada i repeteixo benvinguda. Hi ha telèfons de contacte en els programes o bé us podeu dirigir directament al Cap de l’’ICS del barri de la Sagrada Família de Manresa, o, a l’Associació de Veïns, que us en donaran informació.
També compartim informació amb altres grups que és dedicant a organitzar caminades com pot ser el cas del Centre Excursionista de la Comarca del Bages, o amb Meandre: Associació per la preservació del patrimoni natural de Manresa, per citar-ne algunes  en què acostumem a compartir informació de diferents esdeveniments, caminades i tot el que hi faci referència. Aquesta vegada us insereixo la programació de la caminada que tenen previst de fer el dia dotze de juliol, el CECB, amb el nom de “Sostres Comarcals”.


Per més informació del CECB podeu visitar la seva web: www.cecb.cat
També podeu visitar la web de Meandre que és:Associació per la preservació.....
La web de l’Anella verda:Manresa Anella verda
I no cal dir que si en coneixeu d’altres, totes aporten quelcom per estar al dia de les moltes caminades i activitats que duen a terme.

Les nostres caminades pel mes de juliol són:

CAMINADES LLARGUES

LES CAMINADES MITJANES

LES CAMINADES CURTES
SALUT I CAMINADES!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada