EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimarts, 31 de març de 2020

Felicitats i agraïmentSalut per tothom! Avui dimarts ja hem encetat una nova setmana, una setmana que és el temps que no he entrat res de nou al bloc, però que sí que hi he treballat a estones per renovar i donar vida a aquesta eina que serveix per poder mantenir un contacte amb les persones que em seguiu, i també amb bona part del grup de caminadors del Cap i l’Associació de veïns del barri de la Sagrada Família que compartim caminades, que junts gaudim de la natura i de tot el que ella ens aporta. Ara aquests dies amb enyorança per la situació que ens toca viure, però sempre amb l’esperança que tot té un final, i aquest, cada dia el tenim més a prop gràcies a tots els professionals que s’hi dediquen en cos i ànima per resoldre quan més aviat sigui possible la situació actual.
En aquests moments tocaria penjar la programació de les caminades per dur a terme el mes d’abril, cosa que no faig per la incertesa de la situació, però que les tinc a punt per si de cas, sempre s’ha d’estar preparat pel que pugui esdevenir.
Faig saber que dies enrere treballàvem perquè que durant el mes d’abril poguéssim celebrar els deu anys de caminades, no cal que digui que això ha quedat paralitzat, més endavant ja hi haurà l’oportunitat de poder-ho fer.
De totes maneres permeteu-me que us doni les gràcies a totes les persones que hi participeu, que gràcies a vosaltres a estat possible realitzar-ho, vosaltres en sou els protagonistes, a més de compartir-ho, hem gaudit plenament de les estones de convivència personal amb les converses, els canvis d’impressions ec...
Amb el desig de què ho podem seguir fent per molts anys més,
rebeu totes una abraçada i petons de la meva part encara que siguin virtuals.
Moltes felicitats als tres grups o nivells que conformem el grup de caminadors.
Molt aviat ens retrobem de nou.
Per aquesta ocasió hi deixo unes fotografies molt concretes de com el grup ha anat creixent durant els anys, he fet un petit gràfic per deixar-ne constància amb el suport d’uns petits retalls de premsa que ajuden a confirmar les dades.

PARTICIPANTS A LES CAMINADES L'ANY 2010 DAVANT DEL CAP

EL PONT DE LES ARNAULES  ANY 2011

ELS AIGUAMOLLS DE SANTPEDOR - ANY 2011

DAVANT DEL CAP - JA HEM AUGMENTAT EL NOMBRE DE PERSONES
L'ANY 2014 FEM UN SALT IMPORTANT DE PARTICIPANTS - SANTUARI DE LA SALUTL'ANY 2018 JA DISPOSEM DE TRES GRUPS, I AUGMENTA LA QUANTITAT DE PERSONES A LES CAMINADES

RETALL DE LA PREMSA QUE HO CONFIRMA

DAVANT DELS PISOS A ON HI HA UBICAT EL CAP - RECORD DELS TRES GRUPS JUNTS - La fotografia la va fer el periodista Lluís Cuberes del Regiò7, per la publicació d'un treball sobre la Marxa Nòrdica.

CAMINADA ALS TRES SALTS-MARÇ DE L'ANY 2019

EL REGIÓ7 PUBLICA LES CAMINADES PEL MES D'AGOST DEL 2019

CONSTÀNCIA D'ASSOLIR UN NOU RÈCORD DE PARTICIPACIÓ A LES CAMINADES PER LA PREMSA

DAVANT L'ERMITA DE SANT ISIDRE A SANT FRUITÓS- DESEMBRE DEL 2019GRÀCIES A TOTES LES PERSONES QUE HO COMPARTIM - FELICITATS!! 

Vull tenir un record especial per aquelles persones que malauradament  ara no ens hi poden acompanyar perquè han fet el traspàs. A elles els hi agraeixo el suport i la seva implicació en el fet de posar en marxa el que avui en dia és una realitat, l’hàbit de caminar i fer quelcom per preservar la salut.
Aprofito l’avinentesa per si és del vostre grat participar en aquesta actuació que s’ha preparat per diferents entitats de la ciutat.
Jo ho faré i tu?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada