EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dijous, 12 de març de 2020

Sant IsidreCada dia podem observar que es fa de dia més d’hora i a la tarda la posta del sol es va endarrerint, pel que dit d’una altra manera els dies es van allargant, anem gaudint de més hores de claror, i això vol dir que la primavera es va apropant.
Per aquest dimecres dia onze de març, pel que fa a les caminades saludables que des del Cap i l’Associació de veïns del barri de la Sagrada Família, anem duent a terme, per seguir el programa establert, ens hem atansat fins a l’ermita de Sant Isidre, ubicada a la veïna població de Sant Fruitós. Com és costum un volt hem arribat al lloc escollit, hem fet la parada per recuperar forces, les fotografies que donen constància de l’activitat, i, novament hem emprès el camí de retorn passant pel riu d’Or i anant fins al poble de Sant Fruitós, per travessar la carretera de Vic, i anar al polígon industrial del Grau (El Guix). Pels camins adients hem arribat novament a davant del Cap del nostre barri per fer els exercicis d’estirament i donar per finalitzada la caminada saludable programada.
Una vegada més hi deixo la traça de Wikiloc, per si la desitgeu fer algun dia com l’hem dut a terme nosaltres: Manresa-Ermita de S. Isidre 2020-1
També hem escollit la flor del dia que ha estat el “Peu de gall “ aquest és un dels diversos  noms pel qual se la pot conèixer, si visiteu els enllaços, ho podreu confirmar: Lamium amplexicaule---Peu de Gall
Gràcies a totes les trenta-quatre persones que avui hem compartit el nostre temps i gaudit del que la natura ens ha ofert amb un dia de primavera (encara que estiguem a l’hivern), al Mario i el Toni per les fotografies que han fet per guardar-ne record. A la Mercè per la seva implicació aportant els seus coneixements pel que fa a flora i fauna, que ens enriqueix i amplia els nostres coneixements, a més  d’aportar els enllaços per ampliar els detalls de la planta, flor o animal que anem veient durant l’activitat de cada dia.
SORTIDA DE LA CIUTAT PER LA PASSERA DEL GUIX-BOMBERS

CAMINANT PELS PLANS DEL GUIX

EL RAMAL DE LA SÈQUIA -TOUS

PUJANT A L'ERMITA DE SANT ISIDRE

JA HI SOM!

EL CARLES I EL PERE EN PRIMER PLA

UNS ALTRES QUE TAMBÉ HI DUEN LA SEVA

L'ERMITA I EL SEU ENTORN

RECUPERANT FORCES BEN ASSEGUTS

REUNINT EL GRUP PER FER LA FOTO GENERAL

JA LA TENIM AQUÍ...

..ENCARA QUE HI FALTA EL MARIO EH!

ENS POSEM DE NOU EN MARXA

FENT LES PILONES DEL RIU D'OR

FENT VIA  PER ANAR A SANT FRUITÓS

FENT LA LLERA DEL RIU D'OR...

... ENTREM AL POBLE

ESPERANT QUE EL SEMÀFOR...

..ENS PERMETI EL PAS

ARA TRAVESSANT LA CARRETERA DE VIC

PEL CAMÍ DEL GRAU ENS DIRIGIM A MANRESA - AL FONS MONTSERRAT

MANRESA A LA VISTA  DES DELS PLANS DEL GUIX

EL JOAN CANTON PER UN COSTAT I EL MARIO PER L'ALTRA

LA PLANTA -FLOR D'AVUI "EL PEU DE GALL"
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada