EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dissabte, 14 de març de 2020

Manresa-SantpedorAhir divendres complint amb les mesures adoptades pel govern del país pel que fa a col·laborar a no propagar el Corona Virus, tan sols tres membres del grup de “Caminades dels Divendres”, ens vàrem aplegar per fer la caminada saludable que ens va semblar adient, tenint en compte tot l’enrenou que comporta viure en aquestes circumstàncies tan anòmales i incertes, però que esperem i desitgem que més aviat que tard tot es pugui tornar a normalitzar.
Tot i els inconvenients, hem gaudit d’una matinal prou agradable pel temps, ja que fins i tot ha fet calor. La veritat és que de trànsit també n’hem trobat molt, tant pel que fa a caminadors, bicicletes i altres persones que anaven corrent, cadascú en la seva modalitat, no dubto gens que tot i l’afectació anímica que comporta l’enrenou del tema esmentat, almenys som capaços de trobar alternatives molt saludables per combatre i superar aquests moments tan delicats.
Durant l’itinerari hem gaudit d’algun tram de la séquia, amb els seus ànecs anant amunt i avall, del Pont Penjat que per sota hi passa el riu d’Or, dels horts tan ben cuidats que per la facilitat del rec que els proporciona el fet de estar a tocar de la séquia, estan preciosos amb les varietats de verdures, i altres coses de la temporada. També hem visitat la Font de la Riera de Santpedor, per anar a visitar els Aiguamolls de La Bòbila, a on avui ens ha sorprès el fet de poder veure-hi uns cavalls blancs molt macos pasturant pel seu entorn, a més de la diversitat d’ocells que transiten per aquest lloc, que ja segur que sabeu que disposa de dos miradors per poder observar el pas dels mateixos i hom si pot passar hores. No ha estat el nostre cas que un volt hem fet una visita ràpida per l’entorn, hem seguit amb la caminada. Tant a l’anada com a la tornada també hem gaudit del mas de Sant Iscle i el Parc de l’Agulla, encara que com podreu observar en el trac, hem fet un vuit, doncs no sempre hem anat pels mateixos camins, el que en podríem dir que alguns trams han estat completament circulars.
Per acabar tan sols dir-vos que l’experiència tot i ser anòmala, ha estat molt positiva, hem compartit una nova matinal saludable, i han estat unes hores de desconnexió, o fins i tot si voleu d’intercanvi d’opinions sobre el tema del qual restem tan pendents, però que sense angoixa l’entomem, i com és evident procurarem anar superant el present.
No sé si de cara a la setmana vinent durem a terme les caminades habituals, tot plegat és molt incert i com ja he dit, és el dia a dia el que sobre el desenvolupament del virus ens permeti realitzar. En principi el que sí que és segur que no podrem anar totes les persones juntes en un sol grup, encara que alternatives n’hi poden haver.
De moment hi deixo la traça de la caminada d’avui i com altres vegades acostumo a dir, si us agrada la natura, disposeu de temps i penseu que aquesta caminada us potser d’interès la podeu fer com nosaltres ahir divendres:Manresa-Santpedor

No sóc de fer gaires fotografies caminant però algunes he fet per tenir record de la sortida
SALUT I CAMINADES!

TERRAPLÈ DE LA TAVERNA D'EN MALLOL

EL PONT PENJAT

LA FONT DE LA RIERA

EL JAUME I EL MANEL DAVANT LES TAULES I BANCS DE LA FONT

LA SÉQUIA

ELS ÀNECS TAMBÉ HI SÓN PRESENTS

NO CAL AFEGIR RES

UNA VISTA DELS AIGUAMOLLS AMB ELS ÀNECS


La Mercè Soldevila m’ha fet arribar aquesta informació sobre els cavalls blancs que considero molt interessant, a la vegada que crec que és molt  adient publicar-la pel coneixement de totes les persones que em seguiu al bloc per ampliar i saber més de tot el que en ell hi vaig compartint, sense obviar que amb la desinteressada col·laboració de persones com la Mercè m’ajuden a enriquir i ampliar coneixements d’algunes coses que de vegades alguns ignorem.
Aquesta és una mostra més de tot plegat. Moltes gràcies Mercè.  


EL MANEL I EL JAUME ELS COMPANYS DE LA CAMINADA

JO I EL JAUME COMPARTINT I GAUDINT DE LA CAMINADA

TANT A L'ANADA COM A LA TORNADA  PER SANT ISCLE  
EL PARC DE L'AGULLA TAMBÉ 
 Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada