EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

diumenge, 22 de març de 2020

Esperança- Contacte


Bon diumenge a totes les persones que entreu a visitar el bloc. Demà dilluns farà una setmana que no he aportat res de nou al bloc i en sabem prou els motius, amb tot però no vull deixar de tenir contacte amb les persones que em seguiu i vull fer-vos partícips encara que sigui alt per alt, del que penso i com veig la situació per la qual estem vivint.
Encara que no siguin caminades, alguns pensaments i activitats personals dels dies atípics que malauradament ens toca viure, un fet que no serà molt freqüent però si de tant en quant perquè verifiqueu que em recordo de vosaltres i espero que al revés, ja us en dono les gràcies.
Tots estem sofrint el confinament amb l'esperança de superar i vèncer aquests temps incerts que ens toca viure. Sapigueu que encara que hi ha moments que estic molt emprenyat i segur que vosaltres també per les injustícies i les mentides que alguns ens volen fer creure, segueixo confiant amb les persones bones, els professionals i tècnics que són els que de veritat treballen per la causa. Penso que s'entén, no vull especificar per no deixar-me a cap bona persona de les que hi estan implicades fins al coll, ans el contrari, els dono les gràcies pel que ens estan donant amb els mitjans tan precaris com molt bé sabem.
Imagino que qui més qui menys s’ha planificat una nova manera de gestionar el dia a dia que ens permeti distreure’ns, i a la vegada seguir col·laborant amb dur a terme l’activitat física, que poden ser diverses  tot i que s’han de fer a dintre a casa,  per així col·laborar a mantenir la bona salut i els bons hàbits.
Personalment faig bicicleta estàtica dos cops per dia, i també vint minuts de gimnàstica de manteniment per l’elasticitat del cos en general. Aquests exercicis els fem conjuntament la família, d’aquesta manera ens obliguem tots i la veritat és que el resultat és molt positiu pel fet de compartir-ho i gaudir-ho. Ens posem vídeos  del  YouTube, que en trobareu molts i podeu escollir el que us sembli més adient per les vostres necessitats, ja que en trobareu amb una durada de temps des de vint minuts, fins a trenta-cinc i més, tots ells poden ser més o menys semblants, encara que la intensitat sigui amb algunes variants, i s’han de tenir en compte els factors que ens poden beneficiar, no desitgem competir ni res que si pot semblar volem mantenir o preservar la salut, això ho hem de tenir ben present del contrari el resultat podria ser contraproduent i negatiu.
Acabo perquè crec que no sóc qui per donar consells, però sí que he volgut deixar constància de la proposta que jo estic fent, i que poder doni llum a alguna persona de les que em seguiu.
Hi deixo un exemple:


ÀNIMS!!
Sense defallir aguantem, que l'esperança és l'últim que es perd!
Fins molt aviat que ens retrobem al bloc, durant aquests dies  hi he fet algunes modificacions, desitjo que siguin del vostre grat.
Algú endevina perquè el color de la lletra avui l'he posat verda?

SALUT PER TOTHOM!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada