EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

divendres, 10 d’abril de 2020

Bona PasquaBon dia de primavera. Immersos en els dies de la Setmana Santa, confinats a casa per poder superar les adversitats de la propagació del virus que tots malauradament en sabem el nom i poca cosa més, això comporta que la vida que en general ens toca viure sigui atípica i per tant alterada i no es desenvolupi com estàvem acostumats en aquesta època de l’any, concretament aquests dies en què una immensa majoria de persones en poder gaudir unes mini vacances de la feina, aprofitessin l’ocasió per viure al lloc que s’hagués escollit els dies de setmana santa entre ells el dissabte, diumenge i dilluns de Pasqua, uns dies d’alegria per tot el territori català amb la celebració de les caramelles, no dubto que els que em seguiu sabreu del que parlo, amb tot cas hi deixo un enllaç de Wikipedia, que si és del vostre grat, podeu visitar i ampliar-ne coneixements: Caramelles
Per mostra un botó, podeu veure un parell de vídeos de la comarca del Bages, tant Súria com Callús són dues poblacions ben reconegudes en l’àmbit de la celebració de la qual estic parlant.
   EL PRIMER SÚRIA

SEGON CALLÚS
 
Bé! Tot plegat és perquè no vull deixar passar l’oportunitat mitjançant el bloc, per desitjar-vos una bona Setmana Santa, un bon diumenge i dilluns de Pasqua Florida. Desitjant que en temps propers la situació s’hagi normalitzat i aquesta festa tan tradicional nostra catalana també recuperi la tradició de poder-la gaudir pels carrers amb l'alegria que aporta amb els balls i la cantada de caramelles que omplen de joia arreu del territori, que tant petits com joves i grans, conformen els grups i ho comparteixen, preservant els valors que de ben menuts se’ns ha ensenyat.
Gràcies pel temps que em dispenseu entrant a visitar aquest lloc personal en què ara per ara no puc complir amb la missió de d’aportar experiències pel que fa a les caminades saludables, tot i que de vegades també faig alguna aportació referent a la salut pels tallers que des del Cap ens ofereixen.
De fet pel bé comú resto confinat com mana el govern i l’ètica humana, amb l’afegit que sóc un malalt crònic i amb conseqüència, encara que tard o d’hora (segons diuen els experts), un nombre molt alt de persones l’haurem de sofrir, espero que sigui en època més tranquil·la i per tant poder-ho passar amb condicions en les quals la situació no estigui tan desbordada.
Desitjant que gaudiu tothom de molt bona salut per sempre, com ja he fet esment us felicito la Pasqua Florida, que la gaudiu amb salut i amb l’esperança que ben aviat podrem tornar a la normalitat. Que pugui  parlar de les caminades i anècdotes compartides amb la natura amb les persones que conformen el grup de caminadors del cap i l’associació de veïns del barri de la Sagrada Família, així com les que desitgeu venir a fer-nos companyia tothom i és convidat, no ho oblideu, tot són factors que ajuden a preservar la salut que és el nostre primer objectiu.
TOT ANIRÀ BÉ!

Dies enrere vaig deixar constància que per mantenir el cos diguem en bona forma física faig bicicleta estàtica, avui deixo el testimoni de que també comparteixo una estona de gimnàstica amb la meva muller. És a dir, dues vegades al dia faig bicicleta que ve a ser una hora al dia, i trenta minuts de gimnàstica amb ritme.
Altres moments del dia aprofito per prendre el sol i tenir el poc contacte que se’m permet de sortir al terrat i disposar de la natura, escoltar música i posar al dia la feina endarrerida entre altres coses, per tant he de reconèixer que els dies del confinament encara se’m fan curts. Certament m’ho agafo amb  molta tranquil·litat.

 SALUT PER TOTHOM!
ELS DOS EN PLENA ACTIVITAT

RECORDS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada