EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dilluns, 16 de març de 2020

Avís excepcional


Hola seguidores i seguidors. Per l’excepcionalitat que de ja fa uns dies ens toca sofrir pels efectes que el Corona virus comporta, ja us podeu imaginar que durant un cert temps no publicaré cap caminada. Com tota persona responsable desitjo col·laborar en el confinament a què el govern ens ha convidat a fer durant quinze dies, si no és que s’allarga més, i amb conseqüència s’han aturat totes les caminades saludables que duem a terme des del Cap i l’Associació de veïns del barri de la Sagrada Família.
Amb l’esperança que tot arribi a una solució ben aviat, amb la pena que comparteixo amb les persones que perdin algun familiar per la causa que ens ocupa, no es pot defallir, ans el contrari, seguir dintre les possibilitats de cada persona a voler preservar la salut i col·laborar encara que sigui dintre de casa a fer quelcom d’activitat per mantenir una qualitat de vida i salut.
Si disposeu de les noves tecnologies, trobareu infinitat d’opcions per poder-les dur a terme sense sortir a l’exterior, en moments excepcionals s’ha de recórrer a coses excepcionals. Solucions n’hi ha per tot.
No facilito enllaços, ni cito llocs concrets per no afavorir ni menystenir a ningú ni a res.
Fins molt aviat que ens retrobem al bloc, no descarto que durant aquests dies i faci algunes modificacions.
SALUT PER TOTHOM
Em quedo amb una frase que m’ha arribat que no en sé la procedència però la comparteixo amb tots vosaltres: 
ESPERANÇA
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada