EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimarts, 3 de març de 2020

Al Suanya i dues caminades mésBon dimarts seguidors. Ahir dilluns tot i el mal temps que en principi al matí va fer i no donava massa confiança, ens vàrem aplegar trenta-tres persones per anar a fer la caminada saludable prevista. Tan bon punt vàrem acabar els exercicis d’escalfament, es va posar a ploure, seguit d’un aire molt fort, que va fer que amb un tres i no res algunes persones quedessin molles i decidissin marxar sense dur a terme la caminada. Uns altres vàrem buscar aixopluc i al cap de deu minuts més o menys, el temps va canviar i amb conseqüència ens vàrem decidir d’anar a fer la caminada programada, en total vàrem compartir-la setze persones.
Amb alguns moments que el vent bufava amb força, hem trobat moltes branques dels arbres trencades, algun arbre també a dintre del bosc, però en general ens va respectar el temps i vàrem assolir l’objectiu d’anar fins al bosc del Suanya, que la riera de Rajadell anava amb un cabal d’aigua novament força alegre i ho vàrem poder gaudir. Una vegada fet el petit descans al bosc anomenat, vàrem emprendre de nou la marxa pel camí agrícola que sense deixar-lo mena fins a la zona del Congost, que ens permet d’anar pel passeig del riu fins a la Via de Sant Ignasi, per entrar a la ciutat i arribar fins al Cap del barri de La Sagrada Família, que ja sabeu que és el punt de trobada com també de l’inici i final de les caminades saludables.
Repeteixo tot i les inclemències del temps hi ha hagut temps per gaudir de la planta del dia que avui ha estat El Cebollí.
Si en desitgeu saber més podeu seguir l’enllaç: El Porrasí o cebollí
L’itinerari de la caminada ha estat girar-la completament, és a dir, fer-la al revés, cosa que ha donat peu a què alguns dels participants que encara no l’havien fet mai d’aquesta manera, la trobessin atractiva gaudint de les vistes diferents que aporta el fet de girar-la.
Si ho voleu fer com nosaltres, podeu seguir l’enllaç que avui hi poso del company Mario, que ha fet la traça molt completa de Waypoints: El bosquet del Suanya
També penjo dues caminades programades pel diumenge dia vuit de març, per si alguna d’elles pot ser del vostre interès


SORTIDA DE LA CIUTAT EL CONGOST

TRAVESSANT LA VIA DEL TREN DE LLEIDA

CAVALLS ENTRE FILATS

UNA CONSTRUCCIÓ FABULOSA-PER SOTA HI PASSA LA VIA DEL TREN

LA TORRE LLUVIÀ O VIL·LA EMÍLIA

TOT I EL DIA RÚFOL MONTSERRAT ES VEU PRECIÓS

UNA CASETA QUE ENAMORA PER LA SEVA FANTASIA

FENT LA BAIXADA AL MEANDRE A LA RIERA DE RAJADELL

LA PISTA MOLLA PERÒ DE BON TRANSITAR

ARRIBANT AL BOSC PEL PONT DEL SUANYA

PLEGAR LES CAPALINES I ESMORZAR

PER L'ENTORN DEL BOSC SEMPRE ACOLLIDOR

L'ARRIBADA DEL MARIO -GRÀCIES A ELL PODEM GAUDIR DE LES FOTOS 

AMB EL VENT EL TERRA ESTÀ FORÇA SEC

NO SÓN BESSONS EH! EL CARLES I  L'IGNASI

EL JOSEP I L'ANA

CONVERSANT AMB EL JAUME I LA MERCÈ

FOTOGRAFIA DE RECORD DELS PARTICIPANTS

UNA MÉS PER PODER SE-HI TOTS

ÉS HORA DE TORNAR CAP A CASA

VISTA GENERAL DEL CEBOLLÍ

LA PLANTA EN EL SEU HÀBITAT NATURAL I LA FLOR AMB DETALLCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada