EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimecres, 1 d’agost de 2018

LA CANTINA MONISTROLETBenvinguts al bloc. Primer dia del mes d’agost, i primera caminada per tant que hem dut a terme, com és habitual en el programa mensual que al seu dia ja el vaig penjar aquí per donar-vos en informació.
Avui l’experiència no ha estat gaire positiva pel fet que un dels participants en la caminada ha caigut i ha sofert una fractura del cap de l’húmer.  Com qui diu tan sols en començar ja ha passat l’accident i vulguis que no, condiciona una mica l’alegria que acostumem a compartir durant les caminades. Amb tot però com que som bons companys tots, ho hem pogut resoldre molt bé, cadascú ha fet el que bonament ha calgut en el moment precís. El sacrificat ha estat el Josep Àlvarez, ha sigut el voluntari que l’ha portat a Manresa, pel que ell, igual que el Josep Rubiralta que ha estat l’afectat no l’han pogut completar,
A hores d'ara però podem dir que tot està normalitzat, i amb unes quantes setmanes d’immobilitat del braç, sembla que tot podrà tornar a seguir normal, com si res hagués passat. He de reconèixer que són riscos que es corren en practicar les caminades, cap persona se n’escapa, tard o d’hora, encara que no vol dir que tothom tingui accidents tan aparatosos eh!   
Així doncs hem començat a fer les caminades saludables, però extres del mes d’agost, i que avui salvat l’escull que ja he comentat, hem gaudit dintre de l’entorn de l’Anella Verda, de diversos punts o referents, com per exemple: La Torre Lluvià, que ha sigut el punt de sortida. La Riera de Rajadell, les vistes de la Casa Modernista de la Noguera, també de la Morera, germanes d’alguna manera pel fet que totes elles són obres de l’arquitecta modernista Manresà, Ignasi Oms. La Font del Rector, la Font del Marc, la Cantina, Can Planell, La Mina, els dipòsits de la Mina, el Molí, ec. Són referents que val la pena visitar si es fa la caminada, encara que de vegades t’hagis de desviar una mica de l’itinerari previst.
Tot això és del que hem gaudit durant la caminada accidentada d’avui.
Abans d’acabar però, vull donar les gràcies a tots els companys que hi ha participat, també per la seva implicació en poder atendre al Josep Rubiralta, tots, tots, però el que més, no ho puc obviar, el meu especial agraïment al Josep Àlvarez, que insisteixo ha estat el sacrificat. Moltes gràcies!!
Ara si desitgeu seguir la caminada, aneu a l’enllaç següent:

LA FONT GIRADA

TRAVESSANT LA RIERA DE RAJADELL

LA FONT DEL RECTOR

ADMIRANT LA FONT DEL RECTOR I EL SEU ENTORN

EL MOLÍ - EL SOL JA VA ESCALFANT

SENYALS D'INFORMACIÓ

LA FONT DEL MARC

JA HEM ESMORZAT A LA CANTINA

LA CALOR TAMBÉ ELS HI TOCA POBRES

ELS QUE HEM POGUT FER LA CAMINADA

AMB LES DUES I SORTIM TOTS - SÓN ELS DIPÒSITS

VIGILANT ELS PEIXOS QUE HI HA EN EL DIPÒSIT D'EMERGÈNCIA

SALUT  PER TOTHOM I CAMINADES!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada