EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

diumenge, 26 d’agost de 2018

PROGRAMACIÓ SETEMBRE


Benvinguts al bloc. El motiu de l’entrada d’avui és per fer-vos arribar la programació de les caminades pel mes de setembre.
Primer de tot ressenyar que l’horari de sortida aquest mes seguirà sent a les vuit del matí per tots els tres grups dels quals disposem, ja que sembla que la calor persistirà.
Desitjant que hàgiu passat bones vacances tots els que n’heu pogut gaudir, arriba l’hora de tornar a emprendre la vida quotidiana, amb el tarannà que cadascú li pertoca o decideix.
Una vegada més insisteixo que tots hi sou convidats, que no es necessita res més que tenir ganes de compartir amb el grup que cregueu més adient per les vostres possibilitats o ambicions, les caminades que amb l’aixopluc del Cap, i l’Associació de Veïns de La Sagrada Família, un servidor i altres companys organitzem i portem a terme, per poder gaudir de la naturalesa i sobretot mantenir la salut, que aquest és el principal objectiu.
Ara doncs podeu consultar les programacions de les caminades mitjanes i les diguem normals, les petites són d’una durada de poc més d’una hora i per tant la seva activitat, se centre més aviat per al perímetre de la ciutat, els altres dos grups, el temps ens permet d’anar una mica més lluny, i per tant, poder trepitjar indrets de l’anella verda, del camí Ignasià, ec.

Gràcies a tots els que ja hi participeu per fer-ho possible, al cap i la fi sou els que feu que sigui una realitat aquesta activitat, que el mes de maig es van complir els nou anys d’existència.

PROGRAMA CAMINADES MITJANES

PROGRAMA CAMINADES NORMALS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada