EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimecres, 22 d’agost de 2018

Font del Rauric


Aquest dimecres dia 22 d’agost, el grup de caminadors del Cap i de l’Associació de Veïns del Barri de La Sagrada Família, hem dut a terme la penúltima caminada del mes, Aquesta ha estat anant a la Font del Rauric, això queda pel terme municipal de Rajadell.
Hem iniciat la caminada al Bosc del Suanya, hem anat per la Font de l’Arrel, hem travessat el Torrent de l’Infern, i molt aviat ja trobem el corriol per l’esquerre que ens mena a la Urbanització de Sant Salvador de Vallformosa. Passem per Can Servitja, i seguint sempre recta, al cap d’uns 45 minuts de caminar, girarem a la nostra esquerra que tornarem a travessar el torrent de l’Infern i per l’esquerre al cap d’uns 100 metres, ja hi ha el corriol que baixa a la Font del Rauric. Hem arribat al nostre objectiu, esmorzem i emprenem la caminada seguint la carena amunt per poder veure les tines i unes ruïnes de Masos que hi anem trobant, fins a arribar al cim. Més amunt encara, hi ha la Serra de La Malera, però nosaltres anem de cara a fer la baixada, amb unes vistes fantàstiques, en què, altra vegada trobarem alguna barraca, que et fan parar per la curiositat, per l’entorn i també si cal per veure una mica d’aigua, fins que arribarem al punt a on hem d’agafar el corriol que ens portarà a enllaçar amb la pista ampla que ve de Salelles, per anar de bell nou al Bosc del Suanya.
Avui hem gaudit d’aquesta, setze caminadors, que com és habitual amb el bon ambient i les ganes de gaudir de la natura, hem completat com he dit la penúltima sortida del mes, ja que dilluns és festa per la celebració de la Festa Major de Manresa, i el dimecres si tot va bé farem l’última que serà a Les Baumes o Balmes Roges del Pont de Vilomara.
Bé! Ara per no variar, hi poso el trac de la caminada per si la voleu seguir, com també unes fotografies per acompanyar aquest desglossament de l’itinerari que hem aprofitat també per fer salut.
No oblideu que m’agradaria que us feu seguidors del bloc, en algun moment ja he explicat com s’ha de fer. I si per alguna cosa voleu contactar amb mi, no ho dubteu gens que procuraré informar-vos del que bonament pugui.
El trac de la caminada és: Del Suanya a la Font del Rauric
Per la planta del dia: Esparraguera
Per saber de les tines és: Bages terra de vins
Si obriu la web, podeu anar a la barra lateral de la dreta i trobareu tota mena de menús per poder interactuar. Si amb el ratolí activeu alguna icona, us donarà informació de la tina o tines en qüestió.
La planta d'avui que hem trobat a estat l'esparraguera florida.

ESPARREGUERA FLORIDA

BOSC DEL SUANYA PUNT  DE SORTIDA

FONT DE L'ARREL

BAIXANT AL TORRENT DE L'INFERN

CAN SERVITJA


CASA DE LES TINES

ARRIBADA A LA FONT DEL RAURIC


AVUI LA FONT ESTAVA AIXÍ - FA DIES QUE NO PLOU

RECUPERANT FORCES

CADASCÚ ES POSA A ON MILLOR LI SEMBLA

RECORD DELS PARTICIPANTS D'AVUI

AMB LES DUES  SORTIM TOTS ELS PATICIPANTS

PRIMERES RUÏNES

IMATGE D'ALGUNA DE LES TINES

DES DEL CIM  LA MUNTANYA DE MONTSERRAT

AL FONS ES VEU SANT SALVADOR DE GUARDIOLA

BARRACA FORÇA MALMESA

FENT VIA PER COMPLETAR LA CAMINADA

BARRACA DE PEDRA SECA

CAN SERVITJA VISTA  DES DE DALT LA CARENA

TAMBÉ HI TROBEM AQUEST BANC I LA TAULA  EN UN  LLOC MOLT APROPIAT

EN EL MATEIX INDRET APROFITEM PER VEURE AIGUA

ARRIBANT A LA PISTA QUE VE DE SALELLES - LA DOLORS I EL XAVIER EN PRIMER PLA

2 comentaris: