EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dilluns, 9 de maig de 2022

Joncadella - Marcetes i més...


Bona setmana tingueu i benvinguts al bloc. Avui dilluns com també el divendres passat dia sis de maig, per una galipàndria que el dia abans vaig agafar, i no em va deixar passar bé la nit, em vaig quedar a casa i com he dit avui també, encara que puc dir que ja sembla estar superat, però per previsió i de cara als companys de caminades, he cregut que era millor abstenir-me de compartir la caminada saludable del dia.

El divendres va ser la companya Maria Martí la que va gestionar la caminada, que en aquest cas varen anar al Santuari de Joncadella, encara que la programació preveia anar a la Font de Burgaroles i a l’ermita de Sant Salvador de Torre Abadal, ubicada a la urbanització de Castellnou de Bages. La qüestió és que nou persones ho van dur a terme, en van gaudir, i s’ho van passar molt bé, per mostra i deixaré alguna de les fotografies que em van fer arribar


FENT VIA PEL TORRENT FONDO

UN TRAM MOLT PRECIÓS DE FER

ARRIBADA A LA FOSSA DE LES TORRES

LA FOTOGRAFIA DE RECORD DE JONCADELLA

EL DIA VA CONVIDAR A PRENDRE UN GELAT

UNA VISTA GENERAL RECUPERNTA LES FORCES

VAN PASSAR PER DAVANT DE LA CASA DE LES TORRES

UNA VISTA MOLT MACA ACOMPANYADA DEL BON AMBIENT DEL GRUP

INICI DE LA CAMINADA DES DEL CAP DEL BARRI 

Vosaltres mateixos ja podeu jutjar amb les cares de satisfacció que fan que ho van gaudir i molt. Van caminar quatre hores llargues i van fer un total de 18,400 quilòmetres.

O sigui una matinal completa, i amb aquest temps primaveral acompanyats de bons colors per les flors i plantes que envolten tot l’entorn per on es transita fan despertar i alegren la vista pel qual aixequen també els ànims com és ben natural. Hi deixo un perfil de la caminada perquè en quedi constància de l’activitat que van realitzar el divendres.

EL GRÀFIC DE LA CAMINADA

Avui dilluns han estat setze les persones que han anat al BoscLesMarcetes, que el company Xavier Cabot 
ha estat el que ha gestionat la sortida, en aquest cas sí que s’ha fet el que estava previst en la programació, encara que he observat que han fet algunes variacions en l’itinerari, però com altres vegades ja he comentat, això és fantàstic perquè tot i que s’han de  repetir les caminades saludables, hi ha moltes maneres de poder-les dur a terme i així fer-les més atractives, que la veritat normalment acostumen a ser agraïdes, i, aporten la dosi de regeneració de les piles per encarar com en el cas d’avui per ser dilluns, les forces necessàries i renovades per encarar la setmana que encetem amb alegria i ganes de fer quelcom.
Algunes fotografies de la caminada d'avui que he intentat posar-les cronologicament, no sé si es totalment correcta, però valgui la bona intenció.

EL GRÀFIC DE LA CAMINADA AL BOSC DE LES MARCETES

SORTIDA DE LA CIUTAT PEL PARC DELS TRULLOLS

FENT VIA PER LA CARRETERA DE VILADORDIS

PELS PLANS DEL REGADIU DE VILADORDIS

PELS HORTS DE VILADORDIS

ELS CAMPS EL SANTUARI DE LA SALUT AL FONS

LA CAMINADA VA FENT EL SEU CURS

ALGUNS CAMPS JA VAN CANVIANT EL COLOR

EL BOSC DE LES MARCETES 

EL DESTÍ DE LA CAMINADA

UN LLOC AGRADABLE I ACOLLIDOR

PER RECUPERAR FORCES I FER-LA PETAR

LES FOTOGRAFIES PEL RECORD... 

...DE LA CAMINADA SALUDABLE

S'HA DE RETORNAR A CASA

FENT VIA PEL CAMÍ DEL GRAU

ARA PUJANT A LA SERRA DEL CARRERA

PER LA PISTA AMB UN BON SOL DE PRIMAVERA

DIRIGINT-SE AL CÀMPING FREIXA

PELS PLANS DEL GUIX ES POT GAUDIR D'AQUESTA VISTA DE MONTSERRAT AL FONS

PER ALTRA BANDA DEL COLLBAIX

EL CÀMPING JA ES DEIXA VEURE

EL BARRI DEL GUIX ARRIBANT A CAN PLANELL

ARRIBADA A LA ZONA DE LES PISTES  I AL CARRER DEL TOVOTS PER FINALITZAR LA CAMINADA AL CAP

Gràcies a la Companya Maria Martí i al company Xavier Cabot per la seva implicació i bon fer de les caminades saludables una eina quasi imprescindible pels que les acostumem a compartir, i estem doncs immersos en l’hàbit de caminar, mantenir el contacte amb la natura ens és un factor vital en el nostre dia a dia, i si no ho poguéssim realitzar, ens trobaríem com mancats o buits d’alguna cosa. Gràcies a ells en aquestes dues ocasions s’ha continuat amb l’activitat física, i el grup de caminades saludables del Cap i l’Associació de veïns del barri de la Sagrada Família, els que en formem part podem dir que anem fent via de cara a preservar les caminades per molts més anys, el dissabte vàrem ser notícia al Regió7, per la celebració dels tretze anys de la formació del grup.

Acabo amb unes caminades previstes pel diumenge dia 15 de maig per si alguna d’elles és del vostre interès, que espero que sí:Moltes gràcies per la vostra visita i com he dit, desitjo que alguna de les caminades que he penjat sigui del vostre interès i per tant les compartiu i gaudiu molt fent salut.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada