EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimarts, 17 de maig de 2022

Campió Europeu de M.N. i Caminada al Bosc de l'Illa

Bona tarda. El diumenge vaig finalitzar l’entrada al bloc prometent una sorpresa que la veritat he de dir que em satisfà moltíssim, i no tan sols a mi personalment sinó que també a totes les persones  del grup de caminadors del Cap i l’Associació de veïns del barri de la Sagrada Família, que compartim les caminades saludables.

El mes de novembre de l’any 2018, vaig fer una entrada al bloc fent un reconeixement i molt merescut al company de caminades Lluís Jodar Flores per tot el currículum que ha anat treballant amb els anys, per la seva dedicació a l’esport de la Marxa Nòrdica.

El Lluís  després d’haver sofert un infart i com algunes altres persones que ho hem viscut en la mateixa persona, ens hem hagut de reciclar la nostra manera de viure i una de les coses que ens ha motivat molt ha estat el fet de practicar l’hàbit de caminar, compartir amb la natura el nostre dia a dia, ell, però és una persona molt competitiva i se li va despertar el que al seu dia era una novetat, com era el fet de practicar la Marxa Nòrdica, no gaire conegut en el nostre país, avui ja podem dir que és força conegut, encara que poder no massa participat, em refereixo aquí a Catalunya, no entro a valorar a la península. Hi deixo un enllaç per si en voleu fer memòria del que en l’entrada de l’any 2018, en el reconeixement l’hi vaig dedicar, podreu saber quasi tot el seu historial: Cent x Cent Lluís

 Dit això, i si ho heu recuperat, novament el puc i podem felicitar pel seu nou èxit assolit, ja que s’ha proclamat Campió Europeu de Marxa Nòrdica a Itàlia. Quedant primer classificat en la categoria de majors de setanta-cinc anys com podreu veure i constatar en la fotografia.

Per molts anys Lluís, i moltes felicitats, que ho puguis gaudir junt amb la teva muller la Montse que t’acompanya arreu,

com també amb tota la teva família i persones que siguin de la teva estima.

Molta salut i si tens ganes de continuar competint, els èxits t’acompanyin et facin costat perquè t’ho treballes, t’ho mereixes, la teva perseverança t’ha donat aquestes alegries i és el teu modus vivendi, el que t’ha motivat entre altres coses a tenir il·lusió per la vida, no has defallit mai, i així has de continuar per molts anys més.

Ara pel que fa a la caminada saludable d’ahir dilluns, tan sols dir que una vegada més vàrem anar al Bosc de l’Illa, i amb el nombre de vint-i-quatre persones es va fer realitat. Com a detall significatiu us diré que vàrem fruir de la companyia del més menut del grup com és en Marc de cinc mesos, els seus pares la Núria Prat, i el Marc López, van participar de la caminada i el van portar a compartir els catorze llargs de quilòmetres que en aquesta caminada acostumem a fer.

Aquesta caminada l’última vegada que la vàrem dur a terme va ser el dia 25 d’octubre del 2021, si aneu a l’enllaç que hi deixo podreu saber fil per randa com la vàrem realitzar: Al Bosc de l'Illa

També podeu consultar la traça que aquell dia va gravar el company Pere Feliu amb l’aplicació de Wikiloc: Manresa,bosc de l'illa tornada per Sant Fruitós

GRÀFIC DE LA CAMINADA

Intento fer-ho fàcil perquè no hàgiu de llegir tant, i vosaltres mateixos ho podeu gestionar de la manera que més bé us vagi o del temps del qual disposeu.

Moltes gràcies, una vegada més per seguir-me en el bloc, i com altres vegades he dit, si en alguna cosa us puc ajudar, us poseu en contacte amb mi i faré el que estigui al meu abast.

Per acabar, hi deixo algunes de les fotografies que es van fer durant la caminada.

PEL LATERAL DE LA VIA DEL TREN DE LA POTASSA...

... ANEM AL PARC DE L'AGULLA

LES VINYES...

... I EL MAS DE SANT ISCLE

FENT EL PONT DE LA VIA DEL TREN

CAMINANT PER LA PISTA AMPLA QUE MENA ...

AL BOSC DE L'ILLA

PRIMER PASSEM PER LA BARRACA DE PEDRA SECA...

... I COM ÉS NORMAL L'HI DONEM UNA ULLADA

UN TAST DEL BOSC DE L'ILLA

ARRIBADA A L'OBJECTIU DE LA CAMINADA

DE MICA EN MICA ANEM FENT L'ARRIBADA

EL BOSC DE L'ILLA I EL PLAFÓ INFORMATIU

A GAUDIR DEL LLOC I DESCANSAR

FRUIR DE LES ESPECTACULARS VISTES PANORÀMIQUES

HI HA BANCS I PILONES PER PODER SEURE

ALTRES LA FAN PETAR

LA FOTOGRAFIA DE RECORD-AVUI AMB EL MARC EL MENUT DE LA COLLA

CONTINUEM LA CAMINADA VIA A SANT FRUITÓS

ALGUNA VISTA COM AQUESTA ENS ACOMPANYA I ALEGRA  LA MATINAL

ARRIBADA A SANT FRUITÓS

FENT LA PUJADA A LA SERRA DEL CARRERA

JA SOM A DALT I VEIEM EL CÀMPIG FREIXA

ARRECERATS A L'OMBRE PER FER UN GLOP D'AIGUA - LA CALOR HA ARRIBAT DE COP

PEL BARRI DEL GUIX RETORNEM A LA CIUTAT


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada