EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

diumenge, 15 de maig de 2022

Caminades diverses de la setmana

 

Benvinguts al bloc. Aquesta setmana que hem deixat enrere com vaig comentar en l’última entrada que vaig fer, no he disposat de les condicions idònies per anar a compartir les caminades saludables que s’han dut a terme com està previst en la programació, però amb l’ajut dels companys de grup que al seu dia ja vaig fer-vos arribar informació tot ha seguit el seu curs normal.

Al tenir la feina endarrerida, molt breument comentaré i deixaré alguna fotografia de les caminades saludables. La del dilluns que van anar al Bosc de Les Marcetes va ser l’última entrada, així que passo a la que van dur a terme el dimecres anant a visitar la Morera, que en concret van ser vint-i-tres les persones que ho van compartir amb un matí perquè em van fer arribar força calorós. Podeu veure l’itinerari i la foto de record del grup. Si us animeu a realitzar-la algun dia com ells podeu seguir l’enllaç que el company Mario ha gravat amb l’aplicació de Wikiloc: Cap S.F.- A la Morera

EL GRÀFIC DE LA CAMINADA

LA FOTO DE GRUP DE RECORD A LA MORERA

El divendres hi van haver diverses caminades entre elles la d’anar a la Font de l’Arrel, les persones que no van poder anar a la coneguda caminada dels Mossos, a Montserrat. Imagino que les persones que llegiu aquest comentari ja en sabeu la finalitat de la caminada, i, per tant, molt participada segons diuen algunes fonts unes tres mil persones la van dur a terme.

La de la Font de l’Arrel, van ser nou les persones del grup de caminadors del Cap i l’Associació de veïns del barri de la Sagrada Família, les que es van aplegar i fer-la realitat. També hi deixo el gràfic de la caminada l’enllaç del company Mario, per si la desitgeu fer algun dia, jo per la meva experiència us puc assegurar que és una matinal fantàstica, per l’entorn que hi ha durant el recorregut, els corriols ombrívols, amb el bosc de ribera que l’acompanyen, la riera de Rajadell, la font de l’Arrel, el gorg Blau, per citar alguns elements naturals.

L’enllaç és:Cap S.F.- La Font de l'Arrel-Gorg Blau (Divendres Maig)

EL PERFIL DE LA CAMINADA A LA FONT DE L'ARREL

Quatre fotografies per deixar-ne constància

FENT CORRIOLS HI HA AQUESTA PECULIAR CABANA

LA FONT DE L'ARREL 

PASSADA PEL GORG BLAU

FENT VIA A CAL CUQUES

Altres companys i companyes com ja he dit van anar a fer la pujada a Montserrat, del grup se’n van aplegar vuit que la van compartir, com podeu veure en la fotografia de record.

Des d’aquí els felicito per la seva gesta solidària a la causa, que no cal obviar que tots podem algun dia haver de sofrir algun inconvenient del tipus que sigui, tota persona i estem exposats.

ARRIBADA A MONTSERRAT QUINA ENVEJA!

PRECIÓS EL RECORD AMB LA SERRA DE FONS - FELICITATS!!

Per acabar l’entrada d’avui tan sols dir que ja he sortit a caminar, i concretament hem fet la caminada de les festes de l’Associació de veïns del Passeig i Rodalies, que el company Mario ha estat el que l’ha programat, repetint la que ha estat la Quarta caminada als Tres Parcs, no oblidem que per la pandèmia han passat dos anys que no s’havia pogut dur a terme, per tant, l’han recuperat. Disset hem estat les persones que l’hem fet realitat, com ja he dit anat als Tres Parcs, sortint del local de l’Associació de veïns hem anat al Parc de les Homilies d’Organyà, per continuar pel camí de les aigües al Parc de l’Agulla, a on hem fet un merescut descans, i hem emprés de nou la caminada anant al Turó del Serrat i  Mirador del Grau, Sant Fruitós, el barri del Guix, que en baixar del turó hem fet un tram de la séquia per anar a la rotonda que dona a l’avinguda dels Dolors, i hem anat a visitar l’Ermita del Sant Crist del barri del Guix, que malauradament és desconeguda per bastants ciutadans de Manresa, tot i tenir-la tan a prop. Per si sou dels que la desconeixeu, per situar-vos tan sols diré que està a tocar del Palau Firal, una ermita romànica que no deixa de tenir el seu interès històric i cultural.

Encara que ens hem descuidat de posar el Way point del Parc de les Homilies, novament hi deixo l’enllaç que ha gravat de la caminada el company Mario, per si fos del vostre grat dur-la a terme algun dia:

 

Aquest diumenge de caminades populars com tants altres també s’ha dut a terme la 34 Caminada Popular d’Artés, que hi ha participat algunes companyes del grup:

LES COMPANYES MERCÈ VENDRELL I MONTSE RIBALTA  A  ARTÉS - SALUT!

Com podeu constatar som present arreu a on hi ha activitat amb compartició de la natura, sigui caminada, sigui ascensió algun cim, sigui segons la temporada fer esquí, o raquetes, la qüestió és que gaudim de la natura, de tot el que ens ofereix, i, preservar així la salut.

Unes fotografies perquè tingueu una lleugera idea del que hem compartit amb la matinal dels Tres Parcs, i la traça per on hem passat: Ruta Manresacastells

EL GRÀFIC DE LA CAMINADA ALS TRES PARCS

EL LOCAL DE L'ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DEL PASSEIG I RODALIES

 A L'INTERIOR FENT LES INSCRIPCIONS

DISPOSATS A COMPARTIR LA MATINAL

FENT ELS ESTIRAMENTS PER PREPARAR EL COS

AL PARC DE LES HOMILIES  

EL PRIMER OBJECTIU DE LA CAMINADA

EL COMPANY MANEL INICIANT EL CAMÍ...

... DE LES AIGÜES CAN FONT

ARRIBADA AL PARC DE L'AGULLA - PRECIOSA IMATGE

SEGON PARC -FEM UN PETIT I MERESCUT DESCANS

AMB AQUEST COLOR GROG DE PRIMAVERA...

... ENS HI FEM LA FOTOGRAFIA DE RECORD

ARA AMB LA SERRA DE MONTSERRAT DE FONS

UN DIA AMB MOLT BONA TEMPERATURA

JA SOM A DALT EL TURÓ-SERRAT MIRADOR DEL GRAU-GUIX -SANT FRUITÓS I ALTRES INDRETS QUE EL LLOC ENS PERMET GAUDIR

APROFITEM PER FER UN GLOP D'AIGUA  EL GOS TAMBÉ HO NECESSITA

LA BAIXADA DEL SERRAT O TURÓ AMB UNA PRECIOSA VISTA DE MANRESA

EL TRAM DEL RAMAL DE LA SÉQUIA DE VILADORDIS

L'ERMITA ROMÁNICA DEL SANT CRIST DEL GUIX

UN DELS RACONETS DE LA CIUTAT PER FRUIR

LA CAMINADA VA ARRIBANT AL FINAL

A LES DOTZE EN PUNT HEM ARRIBAT AL PARC DEL PUIGTERRÀ

LA FESTA FORÇA PARTICIPADA AMB MOLTES ACTIVITATS

UNA VISTA GENERAL DEL PARC

LES CARPES PEL SOL HAN ESTAT PROVIDENCIALS

PUNT I FINAL DE LA QUARTA CAMINADA D'ENGUANY - GRÀCIES A LES DISSET PERSONES QUE L'HEU FET REALITAT -SALUT!!

Per avui ho deixo aquí demà si tot va bé intentaré posar al dia amb la caminada que està previst fer, i amb una sorpresa molt gratificant pel que respecta al grup de caminadors, perquè una persona que fa anys que participa de les caminades saludables ha estat campió europeu de la seva especialitat esportiva.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada