EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimecres, 4 de maig de 2022

Al Xup i Monistrolà i Caminada Meandre

En aquesta entrada us faig esment de les dues caminades saludables que portem fetes del mes de maig i la programació de la qual l’Associació Meandre durà a terme aquest diumenge dia 8 com podeu veure en el programa que m’ha arribat i comparteixo aquí amb vosaltres que m’agradaria que fos del vostre interès i si potser la compartiu. Jo en aquesta ocasió no hi podré estar present, malgrat que m’agradaria, i molt, per poder conèixer aquesta zona que hi he fet alguna caminada, però no concretament en aquest entorn, espero en una altra ocasió poder-la compartir.

Molt ràpidament esmentaré les dues caminades, que la del dilluns va ser com ja és habitual dos o tres cops per any anar al barri del Xup, per la qual cosa no hi penjaré el trac, encara que si sembla que us pot interessar no dubteu en entrar a Wikiloc, si en sou usuaris, que de traces en trobareu moltíssimes, siguin meves o dels companys de les caminades saludables que ho publiquen.

Acabo el comentari d’aquesta amb el nombre de participants, que tot i l’amenaça de la pluja van ser un total de vint-i-tres persones que la van gaudir. Hi deixo alguna fotografia per guardar-ne memòria.

Moltes gràcies a totes les persones que la vàreu fer realitat.  

 

SORTIDA DE LA CIUTAT

FENT VIA PEL BARRI...

... DEL SOL I AIRE

EL BARI DEL XUP

FENT EL DESCANS I EL MOS A LA PISTA ESPORTIVA

A LA GLORIETA ÉS EL LLOC ESCOLLIT PER LA FOTOGRAFIA DE RECORD

TRANSITANT PEL MEANDRE DE LA RIERA DE RAJADELL

FENT EL CAMÍ DE RETORN

La segona d’avui dimecres ha estat anant al Raval del Monistrolà, una caminada molt distreta i agraïda com gairebé totes les que realitzem, que ja sabeu que acostumen a ser pel perímetre de l’anella verda, aquesta anella tan fantàstica de la que disposem els ciutadans de Manresa, ben a prop que sense haver de fer cap mena de desplaçament amb cotxe, en un moment som fora de la ciutat i ens ofereix una quantitat d’itineraris fabulosos per xalar d’unes matinals saludables, mantenint el contacte amb la natura i tot el que ella ens ofereix que és immens.

En aquest cas sí que hi deixo una traça que ha gravat el company Mario Revilla, ja que és com més nova i no hi ha tantes traces penjades, si us desperta la curiositat fer-la podeu seguir aquest enllaç: Cap S.F.- Al Raval del Monistrolà 

EL PERFIL DE LA CAMINADA

Si heu seguit l'enllaç, així és com l’hem dut a terme nosaltres en aquesta ocasió, i val a dir que en general agrada força i no em canso de repetir que per molt que de tant en tant les caminades es repeteixin, sempre hi ha quelcom de diferent pels molts factors que no podem obviar que el dia a dia ja en si també són variats.

Ara passo a fer un resum de les fotografies per deixar-ne constància de les dues caminades encara que sigui un xic reduït, espero disposar de més temps durant la setmana i si potser estendrem en els comentaris una mica més.

PER L'AVINGUDA DE FRANCESC MACIÀ INICIEM...

... LA CAMINADA

BAIXANT PEL CAMÍ DE LA COVA ARRIBEM...

... AL PONT VELL...

... ANEM FENT VIA...

... A LA PASSERA DEL RIU CARDENER

PER ANAR  PEL BARRI DE LA GUIA A FER LA PUJADA

APROPANT-NOS AL GORG DE LES ESCALETES

TRAVESSANT LA RIERA DE RAJADELL

UN PARATGE FANTÀSTIC AMB LES PLUGES ESTÀ TOT PRECIÓS

DAVANT LA BARRACA DEL TORRENT DE L'OLLER

MEREIX UNA FOTOGRAFIA DEL GRUP PER RECORD

FENT VIA PEL TORRENT DE L'OLLER

A CAN PEÓ FEM UN DESCANS I RECUPEREM FORCES

L'ENTORN ÉS MOLT ADIENT I AGRAÏT

LES FOTOGRAFIES DE RECORD DE LES...

... VINT-I-VUIT PERSONES QUE HEM COMPARTIT LA CAMINADA

EL COMPANY MARIO DONA LA BENVINGUDA A UNA COMPANYA NOVA

ARRIBA L'HORA D'EMPRENDRE... 

... DE NOU LA CAMINADA

PASSANT PER L'OLLER DEL MAS

HEM FET VIA AL MEANDRE DE LA RIERA DE RAJADELL

PER LA PISTA DEL TURÓ DEL XATO...

... HEM ARRIBAT A LA TORRE DELS PARDALS

PEL CONGOST HEM FET EL PASSEIG DEL RIU CARDENER PER FINALITZAR LA CAMINADA DAVANT DEL CAP

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada