EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimecres, 29 d’abril de 2020

Caminades Maig


Dimecres dia vint-i-nou d’abril. Sembla que l’horitzó albira una petita llum que molt probablement a no tardar gaire es podrà sortir a caminar i gaudir de la natura..... com? Per ara està encara molt confós, hi ha diverses informacions però algunes es contradiuen i hom no sap en principi per a on aniran enfocades les activitats a restituir de qualsevol classe, però sí que cal estar preparats per poder retornar a l’activitat de dur a la pràctica les caminades saludables, que des del Cap i l’Associació de Veïns del barri de la Sagrada Família, podrem tornar a gaudir més aviat que tard, sempre esperant les directrius que se’ns doni des de la direcció del Cap, què és el més aconsellable per fer-ho amb el màxim de garanties sanitàries, sense obviar com ja és costum la responsabilitat de cada persona que hi desitgi participar, com ja anàvem fent habitualment.
No em deixo portar per l’eufòria pel fet que tot plegat encara és molt aviat per treure conclusions i engegar novament les caminades.
Mentrestant però sí que penjaré el programa previst pel mes de maig, ja que algunes persones podreu ben aviat sortir a gaudir de la natura encara que sigui amb limitacions horàries i altres normatives que es puguin sorgir per mantenir la situació amb garanties i qualitat en general.
M’han fet arribar un calendari amb la previsió de la desescalada que el govern espanyol (no d’acord amb el català),  preveu amb les diferents fases:
Penjo la proposta de caminades pel mes de maig per si és del vostre interès dur-les a terme encara que sigui individualment, pot donar una idea de llocs i opcions per variar al voltant de l’anella verda de la qual tenim la gran sort de poder gaudir i ens queda molt a l’abast per la seva proximitat.

Desitjant que ben aviat puguem fer-ho amb els tres grups, compartir-ho com havíem fent fins a arribar la pandèmia que haurem de veure com s’afronta la nova situació que per ara tothom desconeixem, i per tant no se’n pot fer cap avanç fins que no en tinguem una mínima experiència en tota l’amplitud de la paraula.
Tan sols deixar clar que si sou dels privilegiats que podeu sortir ben aviat a caminar ho aprofiteu per recuperar els hàbits, i com sempre acostumo a dir a preservar la salut tant com sigui possible, gaudir de la natura, respectar-la i estimar-la que durant aquests dies de confinament ja hem pogut constatar que s’han recuperat algunes coses, entre elles la fauna que s’ha acostat molt als nuclis urbans sense cap mena de por, l’atmosfera més neta sense tanta contaminació, i així podríem anar anomenant factors que han millorat pel fet  que els humans no hem interferit en el dia a dia com hem fet fins fa ben poc temps.
Bé! Espero que d’aquí a pocs dies ja disposarem de més informació i sabrem per tant com ho podrem gestionar de nou la situació.
Tan sols vull expressar el meu condol a les famílies que degut l’episodi pandèmic hagin sofert alguna pèrdua d’algun ésser estimat, us acompanyo amb el sentiment.
Deixo un recull de fotografies de les caminades, amb el contingut d’alguna frase que cada dia fins al moment present he anat compartint amb el grup de caminades llargues, amb el grup dels divendres, també al meu mur del Facebok, ha servit d’eina per mantenir el contacta tan enyorat per falta de poder sortir i compartir les caminades saludables amb les persones que hi participen.
Gràcies a totes les persones que em seguiu, desitjant-vos tot el millor del món, espero poder de mica en mica normalitzar les caminades i el bloc, i d’aquesta manera, reprendre la vida quotidiana amb energia i propostes renovades.
Bon dia per tothom i bon mes de maig.
ELS RECULLS  DE CADA DIA

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada