EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimecres, 6 de maig de 2020

Reconeixement al Josep Herms - Covid-19

Fa una setmana que vaig fer una entrada, per suggerir unes caminades de proximitat tenint en compte que el dissabte ja ens donaven permís per poder sortir a caminar, amb precaucions, sense poder compartir amb grups o persones que no siguin familiars amb els que convivim.
Avui ja en puc deixar una mostra de les que fins ara hem dut a terme la meva muller i jo.
Però el que realment vull deixar constància és l’àudio d’una entrevista que amb motiu de les circumstàncies actuals estem sofrint, el maleït Covid-19. Aquesta entrevista l’ha concedit el company de caminades saludables el metge Josep Herms, encara que a la fotografia de l'encapçalament es fa difícil identificar-lo per la quantitat de persones que participen en les caminades, l'hi he posat amb petit, i ara amb la que surt a l'entrevista, segur que molts ciutadans de Manresa i comarca del Bages el reconeixereu personalment. 
Ell s’expressa com és, una persona molmodesta i honesta m’ha agradat molt per la seva sinceritat que també és el seu fer habitual, i el compromís adquirit amb la societat, a banda de voluntàriament reincorporar-se a la feina que estima per com tants d’altres han fet per ajudar a superar el tràngol del desbordament de totes menes que la sanitat ha tingut d’afrontar de manera precària, i, improvisada que imagino que en general tothom ja en deu estar assabentat.
Com sempre tinc costum de fer en totes les actuacions rellevants que els membres que participen i conformen el grup de caminadors, que des del  Cap i el Barri de la Sagrada Família de Manresa, gaudim periòdicament, també vull compartir les aportacions que cada un en l’àmbit de la vida quotidiana que desenvolupa sigui reconegut per totes i tots, sigui la tasca que sigui, són moltes les hores que en les caminades intercanviem opinions, maneres de fer, de veure les coses, de les vivències que a cada sortida ens complementen a més de la salut i el ben estar, la relació social que com a persones humanes necessitem per anar fent també el camí de la vida, ec.
Com ja he dit però ara el que toca és escoltar la molt interessant entrevista que estic segur que no us deixarà indiferents, per tot el seu contingut.

Gràcies Josep per la teva feina, la teva companyia que ens proporciones, el teu saber bon fer i generositat, que ens dones amb la teva participació a les caminades, que sigui per molts anys, i que podem anar preservant la salut.
Fotografies de les primeres sortides que com he comentat he compartit amb  la meva muller:
PRIMERA SORTIDA  LA SÈQUIA DEL BARRI

2a. SORTIDA HORTS DE SOTA EL GRAU -VILADORDIS

3a. SORTIDA  TRUNCALLA-VILADORDIS

4a. SORTIDA VILADORDIS - EL GRAU I AL BARRI DEL GUIX
Bon dimecres i gràcies per seguir-me en el bloc, també pel temps que em dispenseu.
SALUT I CAMINADES!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada