EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimecres, 22 d’abril de 2020

Sant Jordi

Després de dies de no publicar res al bloc pels motius que ja sabem i que sembla que ja podem dir encara que lentament que la situació va millorant, hem de seguir tenint precaució i no abaixar la guàrdia almenys durant un temps més. Què us he de dir jo que no sapigueu ja!
Tan sols deixar constància del fet que em poso en la situació de les persones que hagin pogut perdre algun ser estimat per carai del virus, també d’altres que no ha estat el maleït virus, però que amb dos casos no els hi ha permès de poder-los fer costat en els últims moments de la seva vida i acompanyar-los en el seu traspàs. Us acompanyo a totes en el meu més sincer pensament, em sap molt greu, la vida ens depara moltes sorpreses i òbviament no totes són com generalment desitgem. Que reposin en pau.
Amb tot l’enrenou però la vida segueix i encara que sigui a contracor, hem de ser valents i sobreposar-nos a les adversitats, al cap i la fi els nostres èssers estimats sens dubte desitjarien que fóssim feliços, i que gaudíssim molt de la vida en positiu.
Ara tenim per davant la celebració de la festa del  patró del nostre país, Sant Jordi. I sabeu que també celebrem el dia de la Rosa i el Llibre, aquest dia en són els protagonistes per demostrar l’estimació que tenim en vers a les persones més properes, començant per les familiars, amigues, conegudes, en definitiva que hi mantenim una relació personal molt especial. En aquest cas doncs hi sou englobats tots els seguidors del bloc, totes les persones que periòdicament compartim les caminades saludables que des del Cap i l’Associació de Veïns del barri de la Sagrada Família, duem a terme ja fa uns quants anys. A totes us desitjo un molt i feliç bon dia de Sant Jordi.
No entro amb més detalls pel fet de ser totalment atípica la situació, visquem cada dia de la nostra vida com un regal, amb esperança, amb ganes de seguir endavant i poder recuperar al més aviat possible la normalitat del dia a dia.
PER TOTHOM BON DIA DE SANT JORDI !
Per si és del vostre interès, i si m’ho permeteu, abusant del temps que em dispenseu podeu seguir aquest enllaç editat per la revista Sàpiens sobre Sant Jordi, que m’ha semblat molt adient fer-ne memòria en un dia tan assenyalat: Qui era Sant Jordi?
Gràcies una vegada més per entrar al bloc, els dies van passant i amb l’esperança de poder tornar ben aviat a l’activitat de les caminades saludables com ja he dit abans, gaudiu d’aquest dia tan especial, rebeu la meva rosa i llibre personal que us dedico amb molta estima. Salut!
Acabo amb aquesta sardana sempre adient per celebrar amb alegria aquest dia de festa tan nostrada. Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada