EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

diumenge, 12 de maig de 2019

Salut i Caminada als Tres Parcs


Bona tarda de diumenge. Entro per recordar a tot al grup de caminadors, que aquest dimecres dia quinze, tenim un nou taller dels que de tant en tant el CAP, ens ofereix. Aquesta vegada va de cures bàsiques, que la infermera Olga Vers, ens farà i podrem compartir per seguir ampliant coneixements sobre el tema citat, i molt probablement fer un repàs de la farmaciola que duem a les caminades. No cal dir que seria molt interessant que com més persones hi assistim millor.
De passada vull deixar constància de la caminada que amb motiu de la festa reivindicativa, que fa uns anys venen celebrant diferents associacions de veïns, amb el lideratge de la també associació de veïns del Passeig i Rodalies, avui hem dut a terme la que ha estat la IIIa. Caminada als Tres Parcs.
No ha estat massa participada, ja que tan sols hem sigut setze persones, les que l’hem compartit, però hem gaudit d’una matinal, molt fantàstica, amb un dia si m’ho permeteu molt fantàstic. Hem començat el matí en trobar-nos al local de l’Associació de Veïns del Passeig, que ens han obsequiat amb coca i xocolata, per emprendre la caminada. A l’hora en punt hem sortit per dirigir-nos al  Parc de Les Homilies, fer una visita al voltant del Centre de l’aigua de Can Font, i continuar fins al Parc de l’Agulla. Hem coincidit amb la Cursa dels Batecs Solidaris, que compartida amb una bona participació de corredors/es, de totes les edats, n’hi havia de molt menuts, anaven arribant, finalitzant la cursa dels cinc quilòmetres. Nosaltres hem seguit l’itinerari programat per anar al Serrat del Guix, i arribar a la bonica ermita del Sant Crist del Guix.
Ens hem fet una fotografia per record i ara anar ja de cara a assolir l’objectiu, fer l’entrada i compartir la festa reivindicativa com he dit en començar aquest breu comentari. Abans d’acabar però, vull donar les gràcies a totes les persones que hi ha participat, i a l’organització que tan amablement ens han atès. Per tercer any consecutiu, amb una xocolata desfeta per llepar-se els dits, acompanyada de coca i gofres. El que ho ha desitjat, amb un entrepà de botifarra (boníssim), a  l’insignificant preu de 4,5 € amb beure inclòs.
Fet i fet ja ha sigut migdia, s’ha participat de les actuacions que no paraven de succeir-se, amb balls, amb jocs de diferents tipus, amb l’entitat-crec que s’anomena- dels amics de l’’astrologia, que donen a conèixer la seva activitat que desenvolupen, i que disposen d’un local al mateix parc, en fi.... Repeteixo una activitat rere l’altre que tots els veïns de la ciutat que ho han desitjat, han pogut gaudir i col·laborar reivindicant aquest espai, aquest PULMÓ VERD, que entre tots hem de preservar, no es pot deixar perdre una joia tan valuosa, ans tot el contrari. Vull creure que això no acaba aquí, pel fet que hi ha unes persones molt implicades en el tema, per tant estic més que convençut que aquesta festa la seguirem gaudint molts anys, pel que us encoratjo a què de cara a la próxima edició us hi apunteu, sigui en l’activitat que sigui, que creieu més adient, però sí que us demano, que participeu en la defensa insisteixo d’una joia, que la tenim al centre de la ciutat, que no té preu.
A més del programa de la xerrada taller, hi deixo unes fotografies que hem fet de cada lloc a on hem parat durant la caminada.


DAVANT DE LA FONT DEL CAMPUS UNIVERSITARI (FUB)

DAVANT DEL MONUMENT A LES HOMILIES D'ORGANYÀ

DAVANT DE LA SÍNIA DEL CENTRE D'AIGÜES

ARA ENS TROBEM AL PARC DE L'AGULLA

HEM PASSAT PER L'ERMITA DEL SANT CRIST DEL GUIX

FOTOGRAFIA DE RECORD- LLÁSTIMA DEL SOL

TOT I EL SOL EL RECORD HI ÉS

JA SOM AL PARC DEL PUIGTERRÀ - FALTEN ALGUNS PARTICIPANTS

EL JOSEP, EL LLUÍS, LA MONTSE, COMPARTINT L'ENTREPÀ

UNA VISTA GENERAL  DE LA PARTICIPACIÓ A LA FESTA
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada