EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dilluns, 20 de maig de 2019

Roca Tinyosa


Bona tarda. Una caminada més que hem compartit el grup de caminadors del Cap i l’Associació de Veïns de la Sagrada Família, aquest dilluns, que dintre que no ha sortit el sol fins ben tard, hem gaudit d’una matinal saludable gairebé en unes condicions perfectes de temperatura, de bon matí un xic fresqueta, però amb l’activitat de caminar alguns ja els hi sobrava alguna peça de roba.
Després de fer uns dotze i escaig de quilòmetres, i haver gaudit d’unes vistes fantàstiques (ja ho constatareu amb les fotografies), hem compartit aquesta caminada vint-i-set persones, per encetar la setmana amb alegria i bona energia, per així encarar els dies vinents amb ganes de poder gaudir noves caminades, aconseguir noves fites i com no pot ser d’altre, viure noves experiències i sensacions, perquè encara que cada cert temps es repeteixin itineraris, sempre tenen quelcom de diferent. Els motius poden ser ben diversos, per citar-ne algun, avui per exemple: S’ha gaudit del meandre del riu Llobregat, però des de l’alçada que el Cingle de La Roca Tinyosa ens ofereix, amb les vistes que en general  tan sols des d’aquest punt en concret es poden veure, el  Mas Roviralta, i els seus dominis amb les vaques pasturant, sense oblidar les serralades que envolten l’entorn en el qual avui ens hem mogut. Sempre amb la referència de la Muntanya de Montserrat, que anem per la banda que anem, gairebé ens acompanya  en la majoria dels itineraris que fem. Tot dintre el perímetre de l’Anella Verda. Avui també hem fet el ramal de la séquia de Viladordis, i la part que toca al barri de la Sagrada Família, es a dir que la varietat es molt present pel que fa a que les caminades siguin distretes i atractives.
Deixo dos enllaços de les dues plantes o flors que s’ha escollit pel dia d’avui que són: La Camamilla
Les fotografies perquè en podeu tenir una idea visual del qual he comentat, i hem viscut en la caminada d’avui, i si voleu saber el recorregut exacte, també hi deixo l’enllaç de Wikiloc:
 per si és del vostre grat i algun dia la desitgeu fer. No tinc cap dubte que us agradarà i gaudireu d’una matinal per recordar i repetir si cal.
SORTINT DE LA CIUTAT

PELS PLANS DEL  GRAU-BARRI DEL GUIX

ENTRE CAMPS

LA PAQUI I LA PILAR EN PRIMER PLA

LA CAMAMILLA ESPLÈNDIDA

L'ANTOLÍ I EL JOSEP M. FERNÁNDEZ COMPARTINT CONVERSA

EL GRUP FENT LA PUJADA

FENT UNS CORRIOLS MERAVELLOSOS

GAUDINT D'UNES VISTES FANTÀSTIQUES

 A SOBRE MATEIX DE LA ROCA TINYOSA

QUINES VISTES!!

TOCA REPOSAR FORCES

I GAUDIR DE LES FLORS - ELS CONILLETS

EL JOAQUIM AMB EL TUC - LA MASCOTA DEL GRUP

LA VISTA DE LA CINGLERA NO TÉ PREU

EL MEANDRE, EL RIU, LA SERRALADA, EN FI....

EN AQUESTA HI PODEM VEURE EL CANAL DE LA MINA - LA CASA DE LES HORTES

EL PLA ES PETIT I NO TOTS PODEN SEURE

FOTOGRAFIA PEL RECORD D'AVUI

AMB DUES ASSEGUREM EL TRET

PEL RAMAL DE LA SÉQUIA DE VILADORDIS

UNA PANORÀMICA AMB EL CAMP I LES ROSELLES

AQUEST ÉS EL RAMAL DE LA SÉQUIA DEL BARRI-EL JOSEP ADMETLLA  EN PRIMER PLA

COMENCEM A VEURE LA CIUTAT

EL PERE ISMAEL I L'ANTONIO HERNANDEZ SÓN ELS CAPDAVANTERS

LA CIUTAT AL FONS-ACABEM LA CAMINADA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada