EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

diumenge, 5 de maig de 2019

Festa al Castell del Puigterrà

Bona tarda per tothom. Aquesta entrada és per comentar o més ben dit,  fer arribar informació de la caminada que per diumenge que ve dia 12 de maig, amb motiu de la celebració de la festa que anualment  es du a terme per reivindicar el Pulmó Verd, que podem gaudir en ple centre de la ciutat, que a vegades no se’l valora com mereix, i no s’hi dedica tota l’atenció que requereix el parc en si. Estic parlant del que generalment anomenem Parc del Puigterrà o del Castell. No dubto que tothom deu saber del que parlo, i a on esta ubicada aquesta joia tan natural com aquest parc, repeteixo, en ple centre de la nostra ciutat (Sobre l’antiga Pista Castell).Enllaç que podeu visitar per ampliar informació.
Amb aquest motiu doncs dintre dels diferents actes que s’hi realitzaran, hi ha programada la III Caminada als tres parcs, de la que hi deixo informació per si us interessa participar-hi, que ens gratificaria molt que ens hi acompanyin moltes persones, famílies si pot ser, per la seva facilitat d’accés i per donar a conèixer als menuts, els tres parcs (que n’hi ha més), però com a mínim els tres que diumenge visitarem per col·laborar amb la reivindicació, que diferents associacions de veïns s’ajunten i entre totes cridar l’atenció a estaments oficials i la ciutadania a fer els manteniments adequats, perquè  estigui amb bones condicions, tant pel que afecta els accessos com de l’entorn en general, amb les seves plantes, arbres, vistes de la ciutat des del mirador, mobiliari urbà, ec. Com al fet que valorem i gaudim com ja he dit abans, d’una joia tan valuosa com és el Parc del Castell, i així  poder-ho gaudir amb plenitud, a totes hores del dia, sigui anant a passejar, sigui per anar a respirar una mica d’aire sa, sigui per poder estar una estona de relaxació, ec.
En els diferents actes hi ha inclòs un concurs de fotografia, del que també podeu llegir el programa i encoratjo a participar, com podreu observar els premis són molt atractius. Que tingueu sort si hi participeu. Durant la caminada se’n poden fer moltes de fotografies, puig que passarem per llocs molt atractius.
ENS VEIEM A LA FESTA CAMINADA AMICS!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada