EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dilluns, 25 de maig de 2020

Confinament-1-Ha passat una setmana que vaig entrar a publicar al bloc, d’alguna manera vol dir que no amb normalitat però sembla que dia a dia la situació va retornant al lloc del qual potser no hauríem d’haver-ne sortit mai. En altres moments ja constatarem si tot plegat ha estat negatiu, que sí, per la pèrdua d’éssers estimats que algú de vosaltres, haureu sofert cosa que fa que us doni el meu sentit condol, us acompanyo amb el sentiment, i desitjo que totes reposin en pau. Per altra banda com les monedes hi ha dues cares, per tant malgrat tot, segur que en sortirà alguna cosa positiva que com es pot comprendre s’haurà d’aprofitar per futures complicacions que durant el camí de la vida ens puguem trobar, o si poden trobar, mai podem obviar el futur que són els que ens precedeixen, i no n’han de quedar al marge, em refereixo als que tenen una certa edat i amb conseqüència la responsabilitat que els pertoca.
Ens ha tocat entomar uns temps estranys que de ben segur una majoria de persones encara no acabem de contextualitzar, hi  ha un fotimer de raons, però la meva entrada no va per aquí, ja que tampoc en sóc especialista, ni tinc la capacitat de poder jutjar, com tampoc assessorar ni tan sols aconsellar sobre el tema, més aviat necessito que ho facin per poder decidir amb criteris fiables el que més em convé evidentment en l’àmbit personal com a persona d’alt risc que sóc.
Aniré de cara el que avui em porta a fer aquesta publicació. En estar gaudint (permeteu-me que ho digui així), dintre del confinament a la fase u, amb l’esperança de poder entrar a la fase dos molt aviat, ara fa setanta-tres dies de confinament, i tot que hi ha gent que sembla que no n’és del tot responsable, o almenys no actuen respectant a les altres  persones, va evolucionant en positiu el fet de poder viure amb un xic més de llibertat, al cap i la fi, per molts inconvenients que s’hagin pogut derivar de tota la moguda, la més important de totes penso jo, és la de poder recuperar les llibertats personals que s’han restringit en general.
Ara però insisteixo el que vull és deixar constància de la bona harmonia que dintre del grup de caminadors del Cap i l’Associació de Veïns del barri de la Sagrada Família ens uneix, i encara que sigui a distància compartim, les caminades que fem, hi ha moltes fotografies que així ho confirmen i avui us en faré arribar algunes, no totes perquè les he d’anar treballant, però si tot va bé en la pròxima entrada al bloc faré una proposta de caminades pel mes de juny, i aprofitaré el fet, per penjar-ne unes quantes més. Començo per les meves personals que tampoc les hi poso totes, tan sols una mostra perquè gaudiu de la primavera esplendorosa que ens està fent en tots els sentits, seguidament les de les persones del grup com ja he citat abans.
AQUEST ANY ELS PIRIPIPS O ROSELLES ABUNDEN

ARREU ESTÀ TOT MOLT UFANÓS PER GAUDIR


CAMINANT PEL RAMAL DE LA SÈQUIA DEL BARRI

AQUEST ÉS EL BOSC DELS ENAMORATS

PELS PLANS DEL GRAU-GUIX 

EL PLA DE LA GINESTA -ESTÀ ESPLÈNDIDA

AMB EL RAM QUE LA PAQUITA HA FET PER DUR A CASA

LES FOTOGRAFIES DELS COMPANYS 

DUES VISTES DE L'ÀNGELS MASOT

BARRACA  DE PEDRA SECA AL PARC DEL SECÀ - MANEL MUNCUNILL

EL SANTUARI DE JONCADELLA - PERE FELIU

PELS PLANS DE LLEDONERS - PERE FELIU

DES DE VALLHONESTA - LA  MARI CARMEN RIVAS

UNA PERSPECTIVA DE PRIMAVERA

LA GOLA DEL BIGAIRE - ANTOLIN GÓMEZ

SELFIE  DEL XAVIER CABOT I EL MANEL MUNCUNILL AMB EL SENGLAR AL DARRERE

ELS SENGLARS A LA ZONA DEL CONGOST DE XAVIER CABOT

DEL MATEIX XAVIER AL GORG BLAU

HI HA PERSONES QUE APROFITEN REMULLAR-SE

SELFIE DE LA FAMILIA CANTON A LA CAMINADA A L'ERMITA DE SANT FRANCESC

UN DELS RACONS PRECIOSOS DE L'ENTORN "CAN CERVER"

UNA MASIA  I UN INDRET MOLT MACO - IMATGES DEL PERE FELIU
I finalment hi deixo un vídeo del company Joan Sebastià, que en l’entorn del Torrent Fondo i va trobar uns pollets, també alguna fotografia, ens pensem si no ens enganya la vista que es tracta de la Mallerenga Carbonera, n’hi ha de tantes menes que no voldria pas dir una per una altre, si seguiu l’enllaç, ho podreu constatar, i si voleu m’ho podeu corregir enviant-me un correu, moltes gràcies.

EL TORRENT FONDO AMB EL JOAN SEBASTIÀ

ELS POLLETS DE MALLERENGA AL TORRENT FONDO

L’enllaç per ampliar coneixements de la Mallerenga i sentir el cant en què ens obsequien als que anem a caminar gaudint de la natura en general. La Mallerenga carbonera

Sempre restant a l’expectativa de com es vagi desenvolupant la situació del virus, puix que sembla que aviat podrem compartir caminades grupals de quinze membres o més, ja ho anirem veient. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada