EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

27.6.24

Caminada i esmorzar. Informació

Ja hi tornem a ser. El temps passa que vola, recentment encetat el solstici de l’estiu, l’entrada d’avui és per publicar la programació de les caminades saludables previstes pel mes de juliol.

LES CAMINADES CURTES

LES CAMINADES MITJANES

LES MÉS LLARGUES
En aquesta ocasió, però també hi vull deixar constància de l’esmorzar que un any més el Grup de caminadors del Cap i l’Associació de veïns del barri de la Sagrada Família, hem celebrat al berenador del Mas Portell.

El dimecres dia dinou, vàrem compartir caminada els nivells de caminades llargues i mitjanes, anant al turó del Xato, les persones de les caminades curtes van anar del cap al berenador que està ubicat a tocar del barri del Xup, o habitatges del Pare Ignasi Puig. En total vàrem ser noranta-sis les persones que en una o altra, vam compartir les caminades previstes, per a dos quarts de deu concentrar-nos a dintre el berenador, que dit sigui de pas, l’esmorzar vàrem ser cent dotze els comensals. Ja se sap que sempre sorgeixen imprevistos, o altres obligacions que fan que hom no pugui estar gaudint de la caminada, o de vegades al revés, el temps permet compartir la caminada i no l’esmorzar. En qualsevol cas els que vam disposar del temps per compartir caminada com ja he dit va ser prou nombrós, ja que va ser de noranta-sis la quantitat de persones que la vàrem fer realitat, a l’esmorzar més colla encara, en definitiva deixeu-me dir que en el nostre pensament, totes les persones que formen part del grup de caminadors van estar ben presents entre nosaltres per les raons òbvies, no en va el grup molt cohesionat amb un ambient sempre alegre, positiu de bona relació fan que les caminades saludables encara siguin més enriquidores, i  augmenten les ganes de poder-les viure, perquè dia a dia la relació social fa que es converteixi en una amistat ben arrelada.

Tampoc crec que descobreixi res de nou, o que ben segur ja us podeu imaginar, així que per acabar el comentari vull donar les gràcies als  companys i companyes que ho han organitzat que s’ho mereixen amb escreix per la dedicació que comporta fer realitat un esdeveniment d’aquest tipus amb una quantitat de persones tan nombrosa com l’esmentat. La seva implicació  i la bona gestió del capital humà que han aconseguit mobilitzar, és d’agrair, i cal felicitar-los pels objectius assolits que no són pocs.

Salut i caminades!!

Les fotografies que he escollit perquè us en feu idea de la fantàstica matinal viscuda que els companys Mario, Pere, Teresa i Toni, amb la Montse ens han sorprès satisfactòriament una vegada més.

EL CAP ÉS EL PUNT DE TROBADA

UNS ESCALFAMENTS PER EVITAR LESIONS..

..INICIEM LA CAMINADA..

..ANANT PER LA COVA DE SANT IGNASI..


..FER VIA AL..

..PASSEIG DEL RIU

TRANSITANT PEL PASSEIG DEL RIU

EL BERNAT PESCAIRE - PRIMER REGAL DE LA CAMINADA

CONTINUEM FENT VIA..

..PER ARRIBA A LA ZONA DEL CONGOST

PEL CAMÍ VELL DE RAJADELL..

TRAVESEM PER ANAR A CONVERGIR.. 

AL CAMÍ AGRÍCOLA DEL SUANYA QUE MENA A LA TORRE DELS PARDALS

FA PATXOCA VEURE COM TRAVESEM TOTA LA COLLA  - EL VÍDEO

EL PERE FELIU, COMANDANT EL GRUP DE CAMINADORS 
A LA TORRE DELS PARDALS  VIREM A  L'ESQUERRA QUE FEM LA PISTA PER ARRIBAR AL BOSC DEL XATO..

..UN PETIT DESCANS I LA FOTO DE RECORD


                LA CAMINADA CONTINUA

LA PRECIOSA NATURA

PEL CORRIOL QUE MENA A LA MASIA BLANCA..

..L'ENTORN ÉS PRECIÓS

LA MASIA BLANCA

EL TORRENT DE LA MASIA BLANCA

ARRIBATS AL CAMP DE FUTBOL DEL BARRI..

..DEL XUP, FEM UN REAGRUPAMENT..

..I ARRIBAR AL BERENADOR TOTA LA COLLA..

..COMENÇA LA GRESCA
AMB LES BOTIFARRES A LES TAULES ACABO EL REPORTATGE

MOLTES GRÀCIES, COMPANYS PER TOT EL QUE ENS DEDIQUEU

L’ajuntament de Sant Salvador de Guardiola com cada mes tenen previst dur a terme la caminada que podeu veure, i si és del vostre interès, ja ho sabeu:

També el Centre Excursionista de la Comarca del Bages, per aquest mes de juliol la caminada dels Bons Homes que la van posposar amb previsió del mal temps que el dia nou de juny les pluges i la possibilitat de nevar, els mapes així ho anunciaven, per això la duran a terme el diumenge dia set de juliol.

Per més endavant la programació prevista és la següent:

Si són del vostre interès i voleu participar, podeu seguir l’enllaç: Centre Excursionista de la Comarca del Bages

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada