EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

19.6.24

Caminada festes del barri

          

Benvinguts al blog una vegada més, i gràcies pel temps que em dispenseu pel fet que sou vosaltres els que doneu vida i fa vagi mantenint  amb il·lusió, encara que sigui un cop al mes, les entrades  del blog per fer-vos arribar la programació de les caminades saludables que des del Cap i l’Associació de veïns del barri de la Sagrada Família  anem duent a terme tots els mesos de l’any, de vegades també altres activitats que m’arriben i que d’alguna manera estan relacionades amb la salut i la compartició de la natura que és del que intento aportar el meu granet de sorra.

De fet, aquesta vegada l’entrada és principalment per comentar i deixar constància de la caminada popular que el dia nou d’aquest mes, amb motiu de la celebració de les festes del nostre barri de la Sagrada Família, és va fer realitat un any més. Amb la participació de quaranta - set  persones, amb un matí que tot i tenir un cel rúfol, vàrem compartir i gaudir de la sortida anant a visitar els miradors del Llobregat i el Cardener.

El punt d’inici de la caminada va ser davant del local de l’associació de veïns, per anar al parc dels Trullols, baixar al ramal de la séquia de Viladordis, i atansar-nos a la carretera del Pont de Vilomara que la vam travessar per anar en direcció per la pista de Can Font els Cirerencs, via a Castell Galí, on poc abans d’arribar al cim de la pujada ja podem veure cases del poble veí del Pont de Vilomara, on uns metres més endavant  i arribant al cim, a més de gaudir de les vistes que el mirador ens ofereix, ens hi vàrem fer la primera fotografia de les persones que amb un ambient fantàstic de festa, per poder guardar-ne record ens hi vàrem fer. Descansar un xic, fer un glop d’aigua i recuperar les forces, també aclarir punts per les persones que no coneixien l’entorn del qual gaudíem, novament emprenent la marxa fent pista avall, passant per la planta del compostatge de la zona ambiental del Parc del Secà, ben aviat ja vam ser al segon mirador, en aquest cas el del Cardener. En aquest hi vam fer la parada per fer el mos, a més de gaudir del seu entorn i les vistes, encara que limitades pels núvols, però, vàrem poder veure de la sempre majestuosa serra de Montserrat. Com no podia ser d’altra, una fotografia més de totes les persones que vàrem viure la matinal molt agraïda, i amb les energies renovades, vam continuar fent la baixada del Mal Balç, i anar a trobar la llera del riu Cardener, per entrar a la ciutat, i per la capella de Sant Marc, anar pel barri de Les Escodines al Parc de Sant Ignasi, per convergir amb l’avinguda de Francesc Macià, travessant la carretera del Pont de Vilomara i passant per la residència dels avis de La Sagrada Família, finalitzar la caminada al c/Penedès davant del local de l’associació.

Ara va ser el moment de refrescar-se de nou, i compartint els comentaris que les persones que van fer de la caminada duta a terme, les sensacions que els va deixar, l’alegria d’haver renovat les energies i tota la resta va fer que arribés l’hora de compartir la fideuà, que aquest any va ser el premí per les persones que després de la caminada van voler quedar-se a dinar, conjuntament amb els veïns i veïnes del barri que així ho van desitjar, aplegant un centenar llarg de persones. Entre elles i va ser convidat i la va compartir també el batlle de la ciutat el Sr. Marc Aloy. No oblidem que el dia va estar farcit d’activitats per totes les persones del barri des dels infants als més grans, totes van poder fruir en el seu moment dels molts i diversos actes que durant el cap de setmana es van celebrar.

Com és habitual, amb una selecció de fotografies, de la caminada i del dinar finalitzo aquesta entrada que m’ha semblat que l’havia de fer dedicada a la caminada.

Moltes gràcies a l’associació per mantenir en el programa de les festes del barri la caminada popular, que ja en són unes quantes que podem explicar, també pel detall d’obsequiar-nos amb el dinar, a més de la poma i l’aigua per la caminada.

Gràcies al company Mario Revilla, per la seva organització i vetllar per totes les persones que la vàrem compartir.

Finalment, gràcies a totes les persones, veïnes, veïns, del grup de caminadors del Cap i l’Associació de veïns, o no, perquè no tothom era del barri, però sí que he de reconèixer que del grup de caminadors que els dilluns, dimecres i divendres anem fent realitat les caminades, compartim i gaudim amb un ambient fantàstic, col·laborant d’aquesta manera a preservar la salut i poder mantenir un nivell de bona qualitat de vida va ser força nombrós, tot i ser amb diumenge, i a més amb l'amenaça de pluja.
El perfil de la caminada va ser el que podeu veure:AVSAFA- Miradors del Llobregat i Cardener 
Observareu que és de l'any 2022, que també la vàrem dur a terme, i podreu gaudir de més fotografies amb bona qualitat perquè el dia va ser molt clar. 
EL PERFIL DE LA CAMINADA

PREPARATS PER INICIAR LA CAMINADA

EN MARXA

GAUDINT I COMPARTINT LA NATURAANAR FENT VIA...

...ARRIBEM AL PRIMER MIRADOR

MIRADOR DEL LLOBREGAT

LA SERRA DE MONTSERRAT AL FONS

FENT LA PUJADA DEL...

...SEGON MIRADOR

MIRADOR DEL CARDENER

DESCANSAR...

...RECUPERAR FORCES...

...FOTOS PEL RECORD...

...FER EL MOS...

...COMPARTIR TERTÚLIA...

...FER ALGUNA SELFIE...

...ADMIRAR LA PANORÀMICA QUE ENS OFEREIX...

...EL RECORD PER TOTES LES PERSONES...

QUARANTA-SET HO HEM COMPARTIT AQUEST ANY

FENT LA BAIXADA DEL MAL BALÇ...

...PER ARRIBAR AL BARRI DE SANT PAU

ANEM A FER LA LLERA DEL RIU CARDENER

ARRIBADA  A LA CIUTAT

ENFILEM LA VIA DE SANT IGNASI...

PER  ACABAR LA CAMINADA AL LOCAL DE L'ASSOCIACIÓ

LA FIDEUÀ EN MARXA

FA BONA PINTA EH!

EN MARC ALOY - EL BATLLE DE LA CIUTAT VA COMPARTIR... 

...LA FIDEUÀ, AMB ELS VEÏNS I VEÏNES... 

...TAMBÉ LES PERSONES DE LA CAMINADA QUE HO VAN VOLER...

AMB UN AMBIENT MOLT DIVERTIT I ALEGRE 

LES CARES HO DIUEN TOT

PERÒ TOT TÉ UN FINAL. ÉS HORA D'ANAR DONANT PAS A ALTRES ACTIVITATS DE LES FESTES.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada