EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

26.4.23

Programació de caminades maig i altres...

L’abril  està arribant al final i deixa pas al mes de maig pel qual una vegada més la programació de les caminades ja la tinc enllestida i és la que podeu veure en cada una de les tres modalitats dels quals disposem, el Grup de caminadors del Cap i l’Associació de veïns del barri de la Sagrada Família. També per si és del vostre interès hi deixo les caminades dels companys del barri de Valldaura, amb els quals sovint comparteixo les caminades saludables que duen a terme i fa uns tretze anys, si no és més, que hi participo i no cal dir que també són molt bones persones totes les que les practiquen, i, a més de gaudir de la natura, enfortim la nostra amistat i relació humana que és un dels factors primordials que aporta l’hàbit de caminar. Podeu consultar la programació:

LES CAMINADES CURTES

LES CAMINADES MITJANES

LES CAMINADES LLARGUES

LES CAMINADES DEL BARRI DE VALLDAURA

Com vaig fent últimament, amb unes fotografies resum del mes que hi deixo de les diverses caminades que s’han fet durant el mes, sobretot  les del grup de cada nivell i dels objectius assolits, finalitzaré aquesta  entrada al bloc. Una vegada més, però, vull recordar que si disposeu de temps i us agrada la natura, esteu convidats a participar-hi, que a la vegada  no dubto gens que ja sabeu que el fet de caminar regularment aporta molts beneficis, que fan que podem preservar la salut d’una manera ben natural i sana.

Si us animeu ja ho sabeu, tan sols us heu de posar en contacte amb els responsables de cada nivell del qual estigueu decidits a compartir l’activitat, ja que soc conscient que no tes les persones disposem del mateix temps i tampoc de les mateixes condicions físiques, motiu pel qual  insisteixo que són tres els nivells de les caminades saludables.

Per les festes del Barri el mes de juny, també se’n durà una a terme, però ja en parlaré d’aquí a uns dies que tot estigui més perfilat.

Ara amb el petit reportatge de fotografies  podeu fer-vos una idea de la participació del nombre de persones que compartim les sortides que són ben diverses, variades i atractives.

Amb el nivell de caminades curtes hem coincidit amb les mitjanes el divendres dia 21, que vàrem anar al Parc de l’Agulla.

PARC DE L'AGULLA  CAMINADES CURTES 

COINCIDINT ELS NIVELLS DE CAMINADES MITJANES I CURTES EL DIVENDRES DIA 21

Amb el nivell de caminades mitjanes entre altres caminades hem anat al Parc de la Rosaleda i a la Gola de les Escaletes. També algunes persones del grup tant de les caminades curtes, com mitjanes, i llargues, vàrem participar el dia 13, a la caminada organitzada per la Creu Roja, per celebrar el dia mundial de l’activitat física, en aquesta caminada més de cinquanta persones vam ser les que la vam compartir.

CAMINADA AL GORG DE LES ESCALETES  DIA 5-4-23

CAMINADA  AL PARC DE LA ROSALEDA DIA 3-4-23

DIA MUNDIAL DE L'ACTIVITAT FÍSICA-AL PARC DE L'AGULLA DIA 13-4-23

Amb els companys de Valldaura als Aiguamolls de la Bòbila de Santpedor, dimarts dia 21 de març


  ELS AIGUAMOLLS DE LA BÒBILA

Finalment, les companyes i companys de les caminades llargues, amb algunes persones del grup "Walk Friday", i també algunes del nivell de caminades mitjanes, van gaudir d’una caminada excepcional el divendres dia 14, anant a fer una caminada pel poble veí d’Artés, per més tard trobar-se amb la Mireia, una noia experta i molt integrada en el tema de les construccions de Pedra seca, fer un recorregut programat per un seguit de barraques que n’hi deixo alguna mostra:

ELS LLOCS PELS QUALS S'HA PASSAT  FENT  LA CAMINADA 

A L'ERMITA DE SANT SALVADOR  S'HA ESMORZAT I FET AQUESTA FOTOGRAFIA DE RECORD

UNA PRECIOSA BARRACA I LA MIREIA

UNA ALTRA TOTES BEN SINGULARS

LA  INTERESANT CONSTRUCCIÓ AMB LA MIREIA  DONANT INFORMACIÓ

EL LLEGAT DELS NOSTRES AVANTPASSATS

MOLT ATENTS EN LES EXPLICACIONS DE LA MIREIA

Deixar constància que les 46, persones en total que ho van fruir, ho van passar molt bé, amb ganes de repetir pel fet que són d’aquelles sortides que deixen empremta.

Amb la celebració dels cent anys de la Font Girada, que Meandre  amb diferents actes commemorarà com podeu veure:


I la caminada del CECB, que té previst dur a terme el dia set de maig:

acabo aquesta entrada, com sempre donant-vos les gràcies pel temps que em dispenseu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada