EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

diumenge, 29 d’abril de 2018

Divendres 27El passat divendres dia 27, onze persones vàrem compartir una caminada fins al Castell de Popa.
Amb cotxes ens desplacem fins a la població de Castellcir, i de davant de l’ajuntament comencem la caminada. Aquesta no és massa llarga en kilòmetres, però sí que aviso que és un xic exigent per la pujada al castell, un cop esmorzat i fer el camí de retorn que és circular, val a dir que és força suau fins quasi els 2 kilòmetres finals que per accedir de nou a Castellcir de a on hem arrencat torna a fer una pujada maca, però ja veieu que no és molt llarga.
A la tornada ens en anem a la fondalada que hi ha un rierol molt preciós i seguint-lo arribem a Sant Andreu de Castellcir, una petita ermita del segle XI, ja trobareu informació en la fotografia que hi deixo.
Desitjo que amb les imatges de record que hi podeu veure, ho gaudiu molt, tant com jo ho he fet les vegades que pogut anar a fer la caminada i viure en persona de tot el paratge i la natura que ens ofereix.


PARETS DEL CASTELL


UNES VISTES QUE TAN SOLS PODEM GAUDIR DES DEL CIM


NO TINC QUALIFICATIUS PER DESCRIURE LA MAJESTUOSITATPER SOTA DEL CASTELL EN ELS SEUS FONAMENTS NATURALS


PRECIOSA LA RIERA DE CASTELLCIR


L'ERMITA DE SANT ANDREUSEGONS EL TEMPS PODEM OBSERVAR AQUESTES ORQUÍDIES


Podeu seguir aquest trac  de wikilok si voleu: https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/castellcir-castell-de-popa-24351335Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada