EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

1.9.23

Agost als Rasos de Peguera i més informació...

Benvinguts al bloc i bon dia. Encetat avui divendres el mes de setembre amb les caminades previstes, aquesta entrada la faig per parlar un xic de la cloenda de les caminades saludables extraordinàries que pel mes d’agost es van dur a terme. Ja vaig comentar les sis primeres en l’entrada anterior, i deixar clar, que una va quedar suspesa pel risc d’incendis que durant l’última onada de calor que hem sofert, no es va poder realitzar, com va ser la d’anar al Castell de Balsareny, i a la Resclosa dels Manresans. Dit això, el que sí és va poder fer el dia trenta-u, per la cloenda va ser anar als Rasos de Peguera. En aquesta ocasió van ser vint-i-set les persones que la van gaudir amb una bona temperatura, pel fet que aquestes ja s’han normalitzat, i compartir un dinar al Xalet-Refugi dels Rasos.

Com acostumo a fer hi deixo dos enllaços per si és del vostre interès poder obtenir més informació sigui del Xalet-Refugi: Xalet-Refugi  ---  O també dels Rasos en general: Rasos de Peguera 

Amb unes fotografies que he escollit de les que es van fer, encara que no n'hi ha de la compartició del dinar, però són prou explícites per tenir una idea de la caminada, el seu entorn i les vistes que s’hi poden gaudir, com és evident de la zona de la que hi deixo l’itinerari, que en aquest cas el company Toni Ribera va gravar durant la caminada:

La seva muller, la Teresa Canyadell tot i està en recuperació de la lesió del trencament d’húmer que va sofrir els va poder acompanyar i amb moltes ganes començar a compartir novament les caminades saludables, que ve organitzant en el nivell de les caminades mitjanes.

L’itinerari és: Rasos de Peguera 30-8-23


ALGUNES FOTOGRAFIES

EL XALET - REFUGI
CARTELL
LA CONVIVÈNCIA  NATURA PERSONES I EL BESTIAR
FENT UN MOMENT DE DESCANS
LA TERESA CANYADELL AL CAPDAVANT
 VISTA DE PRIVILEGI DE LES QUALS ES POT GAUDIR

LA FONT ENCARA MENA AIGUA TOT I LA SEQUERA
ELS HOMES QUE HAN COMPARTIT LA CAMINADA
PRECIOSA LA PLANTA ANOMENADA ACONITUM NAPELIUS 
La Tora blava

RECORD DE LES VINT-I-SET PERSONES  QUE VAN GAUDIR DE LA SORTIDA
LES DONES VAN PREDOMINAR
ARA TOTES JUNTES PER GUARDAR A L'ALBUM
 LA IMATGE PARLA SOLA  - PRECIOSA!!
LA MARE NATURA ÉS UN REGAL DE LA VIDA

Finalitzo l’entrada amb dues activitats del Centre Excursionista de la Comarca del Bages (CECB), m’han fet arribar.

Amb dues si són del vostre interès, podeu dirigir-vos a la seva web o per telèfon com podeu veure en el segon programa.


Per aquest mes, en principi no disposo de més informació, molt agraït per la vostra visita i el temps dispensat en el fet que hem compartit una estona de les nostres vides.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada