EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dilluns, 26 de setembre de 2022

Programació caminades Octubre i més...

Benvinguts al bloc. Des del dia vint-i-tres de setembre que hem encetat el solstici de la tardor, els dies es van escurçant i la natura també va fent el seu curs. Una vegada més ja tenim enllestida la programació de les caminades saludables que des del Cap i l’Associació de veïns del barri de la Sagrada Família, duem a terme habitualment els dilluns, dimecres i divendres tot l’any.

Per aquesta ocasió els tres nivells dels quals disposem, els responsables de cada grup  han previst fer les caminades que podeu veure:

LES CAMINADES CURTES

LES CAMINADES MITJANES

LES CAMINADES LLARGUES

LES CAMINADES DELS COMPANYS DE VALLDAURA

Durant el mes de setembre hem compartit caminades de les quals hi deixo una mostra amb alguna fotografia.

MONTSERRAT VIST DES DEL MIRADOR DE LA BALCONADA

LES CAMINADES CURTES AMB EL MAS DEL GRAU DE FONS

LES CAMINADES MITJANES AL BOSC DEL SUANYA

AQUESTA ÉS DE LA SOLANA DELS COMTALS

LES LLARGUES AL  MIRADOR DEL CARDENER

AQUESTA ÉS AL BOSC DE LES MARCETES
Moltes gràcies a totes les persones que ens fan confiança i comparteixen les caminades saludables que duem fent des de fa catorze anys.  

Amb motiu d’anar retornant a la normalitat pel que fa a l’àmbit laboral i escolar, o dit d’altra manera, recobrant el tarannà d’abans de les vacances, les activitats dels diversos tipus que hom li agrada fer, o pel temps del qual podem disposar ens permet poder-les tornar a implementar en el nostre dia a dia, i, per tan en aquest sentit les entitats, associacions, col·lectius, i tot el teixit que està vinculat en fomentar activitats per la societat també està submergida en les mateixes iniciatives que els pertoca, un exemple és que, de cara al mes d’octubre ja arriba informació dels diversos tipus d’actuacions entre elles poden ser les caminades o activitats relacionades amb el contacte amb la natura. Aprofito l’avinentesa per fer-vos-les arribar per si són del vostre interès i òbviament les podeu compartir i gaudir.

Moltes gràcies pel temps que em dispenseu entrant en el bloc que espero que sigui del vostre interès i us sigui útil.

En primer lloc la informació de la Institució Catalana d’Història, que la primera sortida ja l’han dut a terme el setembre, però per la resta dels mesos d’octubre i novembre si hi esteu interessats, si ho desitgeu podeu seguir aquest enllaç per més informació: Institució Catalana d'història
Pel que fa a Meandre podeu veure que pel dia 2 d’aquest mes han preparat el que podeu llegir:


Una tercera activitat és la que ofereix una Marxa Nòrdica pel camí de Ronda:

Finalment les activitats del Centre Excursionista de la Comarca del Bages:  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada